reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
a wkleję tutaj
zobaczcie jakie cudne :-)
RomaSzop

ja tez bardzo chetnie na TAK za osobnym watkiem książeczkowym, narazie Mati słabo zainteresowany nimi - ważniejsze samochody, puzzle piankowe, klocki, piramidki itp, ale za jakis czas napewno skorzystam :-)

Zdecydowanie nie polecam zakupów w sklepie internetowym Cocodrillo - nie ma możliwości po wprowadzeniu zamówienia pójścia dalej, wydruk zamówienia jest megaubogi a jak wkleiłam swoja listę ze strony w maila dostałam info, że przez internet zamówień nie przyjmują. Widzę, że ich kryzys jeszcze nie dotknął. Szkoda tylko mojego czasu było - chciałam rajstopki, jednobarwne, niedrogie i jak widac mi się k.... m.... we łbie przewróciło ..... :wściekła/y: Niedrogie tj. 6,9,13 i 15 zł.

a własnie miałam Ci pisać forever, że w coccodrillo są fajne jednobarwne rajtki, a tu proszę, przeboje takie;
ja się naciełam kiedyś na zakupy rajstop przez neta (allegro), bo powybierałam mnóstwo tanich do 10 zł, wzory itd., po czym większość dostałam w zupełnie innym wzorze (dla mnie nie do przyjęcia był ten nowy wzór), a kilka w innych rozmiarach:szok:i potem dopiero doczytałam w a=opisie aukcji u dołu (drobnym drukiem), że należy podawać po kilka typów wzorów - jakby nie było wybranego to lecą dalej, a jak ni mają wytycznych to pakują jak leci:baffled:

reklama
Do góry