reklama
Aestima
Fanka BB :)
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A propos książeczek to wyczytała, że dodają je do zestawów Happy Meal w McDonald's
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
forever a jakie dodają?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Zdecydowanie nie polecam zakupów w sklepie internetowym Cocodrillo - nie ma możliwości po wprowadzeniu zamówienia pójścia dalej, wydruk zamówienia jest megaubogi a jak wkleiłam swoja listę ze strony w maila dostałam info, że przez internet zamówień nie przyjmują. Widzę, że ich kryzys jeszcze nie dotknął. Szkoda tylko mojego czasu było - chciałam rajstopki, jednobarwne, niedrogie i jak widac mi się k.... m.... we łbie przewróciło ..... Niedrogie tj. 6,9,13 i 15 zł.
andariel
mama super dwójki :]
a własnie miałam Ci pisać forever, że w coccodrillo są fajne jednobarwne rajtki, a tu proszę, przeboje takie;
ja się naciełam kiedyś na zakupy rajstop przez neta (allegro), bo powybierałam mnóstwo tanich do 10 zł, wzory itd., po czym większość dostałam w zupełnie innym wzorze (dla mnie nie do przyjęcia był ten nowy wzór), a kilka w innych rozmiarachi potem dopiero doczytałam w a=opisie aukcji u dołu (drobnym drukiem), że należy podawać po kilka typów wzorów - jakby nie było wybranego to lecą dalej, a jak ni mają wytycznych to pakują jak leci
ja się naciełam kiedyś na zakupy rajstop przez neta (allegro), bo powybierałam mnóstwo tanich do 10 zł, wzory itd., po czym większość dostałam w zupełnie innym wzorze (dla mnie nie do przyjęcia był ten nowy wzór), a kilka w innych rozmiarachi potem dopiero doczytałam w a=opisie aukcji u dołu (drobnym drukiem), że należy podawać po kilka typów wzorów - jakby nie było wybranego to lecą dalej, a jak ni mają wytycznych to pakują jak leci
reklama
traschka
Mama Marysi
forever ja myślę, że sklepem coccodrillo powinna zająć się Ironia!
Podziel się: