reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

forever to ja sie dołączam do prośby kasiwilde o tytuły książeczek :happy2:

kasiawilde nie wiem czy to dziewcze lubi te lalki :sorry2: musiałabym wybadać

myslałam dla niej o książcze jakiejs czy encyklopedii, ale na urodziny w czerwcu dotałą encyklopedie dla dzieci i jeszcze powiedza ze ja dokształcac chce :dry:

a dla Matiego wstepnie wiem co mikołaj moze przyniesc ale jeszcze troche czasu wiec moze sie zmienic...

reklama
kasiawilde - sprawdziłam -mamy 2+ z 48 częściami, z łódką na przedzie; ale właśnie widzę, że są 18m+, większe oczka, fajne - przemyślę pod kątem Leonidasa:tak:
forever a co fajnego w IKEA widziałaś? sto lat nie byłam!

Kasiawilde, mama MATIEGO - obiecuję zrobić, ale naprawdę jakiś nieznanych tytułów się nie spodziewajcie...:sorry2:
Andariel - w necie widziałam na stronie IKEA, jakiś czas temu to było, nie pamiętam dokładnie :sorry2: Napewno mamy warzywa i owoce, jeszcze z babyshower, ale o czymś innym myślałam. Układanki - Młoda z puzzlami nie przepada więc chyba nie ten kierunek jak dla mnie.

forever sie zaczeka :happy2:

kasiawilde nic szałowego raczej - chyba kupimy mu duzy namiot i do tego piłeczki, dla chrzestnych mam plan - parking 3 lub 4 poziomowy i znikopis ale narazie jeszcze nie wiedza o tym, no i moze sie to jeszcze zmienic, takze tez czekam na podpowiedzi jakies

kasiawilde ja mam puzzle z tej serii granna i są b. fajne już teraz. Układamy te 4 elementowe, ja zabieram jeden i pytam gdzie dodać. Marysia pokazuje paluszkiem. W miarę upływu czasu będziemy utrudniać;-) zestaw uwazam za fajny i godny zakupu:
co do książeczek to ja na pewno zażyczę sobie coś do czytania na dobranoc. Basnie Andersena bardzo chętnie i inne tego typu. Mamy tylko dwie porządne książki dobranockowe i znam je juz na pamięć, chętnie poczytałabym coś nowego, bo u nas wieczorem czasem i 3 bajki idą...

też quercetti kupimy, dzieciaki w przedszkolu mają i kochają a ja kupię ten zestaw od 2 r.ż.
zakamarki kartonowe, to cała seria o Maksie i rewelacyjna książeczka
ZAKAMARKI - Jest tam kto?
trzeba pukac do różnych drzwi, już kiedyś opisywałam. tu można zobaczyć
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://1.bp.blogspot.com/-b6PQAT1cnu8/T5K0iRHo6WI/AAAAAAAAIJs/MqfsVTViDW8/s1600/6marca%2B%2525281%252529-009.jpg
Książki z magnesami, to u nas hicior. mamy taką o misiu w dużym niebieskim domu i magnesy to sprzęty domowe, granuszki itp. i taką gdzie się ubiera chłopca w bieliźnie:-D
Jestem za wątkiem o książeczkach!!!

reklama
Ostatnio ulubione książeczki Mieśka to
Na wsi. Co się dzieje pod ziemią? - Opracowanie zbiorowe - Książki dla dzieci - Smyk.com
W mieście. Co się dzieje pod ziemią? - Opracowanie zbiorowe - Książki dla dzieci - Smyk.com pokazane jest co się dzieje pod ziemią, Mieszko pokazuje norki i wszelkie szczegóły wychwytuje, np, że na jednym z obrazków mikrospokpijna żabka śpi " kum kum, aaa!":-D
Babo chce - Susso Eva, Chaud Benjamin - Książki dla dzieci - Smyk.com
Wózek Maksa - Lindgren Barbro - Książki dla dzieci - Smyk.com
tą przegląda godzinami
Zwierzęta. Książeczka z obrazkami - Opracowanie zbiorowe - Książki dla dzieci - Smyk.com
w tej namiętnie pokazuje pupę:-D
Ciało - Belineau Nathalie, Beaumont Emilie - Książki dla dzieci - Smyk.com
i kocha kiedy czytamy mu o Eli
Piłka Eli - Kruusval Catarina - Książki dla dzieci - Smyk.com
teraz zamówiłam tą serię
W drodze - Strzałkowska Małgorzata - Książki dla dzieci - Smyk.com

a czuczu- mamy jakiś tam zestaw z figurkami z papieru- kicha ale już zestaw koło- uwielbia. są tam superowe puzzle i książeczki- z naklejkami już zrobił a ta do rysowania poczeka z rok jeszcze:)
Poznaję z CzuCzu. Koło - Opracowanie zbiorowe - Książki dla dzieci - Smyk.com

Do góry