reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Aestima tylko ja muszę najpierw płeć potwierdzić:zawstydzona/y: idę na usg dopiero w przyszłym tygodniu... ale jak masz zdjęcia to chętnie obejrzę!
Tak mnie wzięło na zakupy, że chyba zbankrutuje:zawstydzona/y: i po raz pierwszy nie przyznam się mężowi ile nakupiłam:-D

reklama
spoko, zdjęcia muszę dopiero porobić a tE kurteczki to akurat uniseksy- bo co dziewczynce w błękitach i turkusach brzydko???;-)
A tu Miesio w tej do pożyczenia- miał tu 3 m-ce i była za duża. Stan kurtałki jest idealny, bo miał chyba z 6 różnych:-p
283936_113625122067978_6855671_n.jpg
te do sprzedania- fotek nie posiadam, bo praktycznie ich nie nosił. rozmiarowo jakoś nie wypadły, Ty urodzisz zimą, więc powinny wypaść w sam razik:)

to żeście sie dziewczyny rozkupowały :-) ja też kupuje kilka rzeczy ale nie moge szaleć z kasą bo M. po zmianie pracy przez 3 m-ce dostanie o dużo mniejszą wypłate więc kupuje tylko to co potrzebuje... a tyle fajnych rzeczy jest...

KAti, ja też nie powinnam ,ale tak sobie myślę, że potem nie pozwoli mi się ubierać w takie cuda, to muszę korzystać póki mogę, póki ubezwłasnowolniony w tej kwestii:-D

kati ja akurat nie mam wyjścia, bo po prostu kupuję rzeczy, których Marysia potrzebuje na jesień. Wyrasta z tego rozmiaru i ogólnie brakuje nam juz cieplejszych rzeczy więc muszę kupić kurtki, rajstopki, sweterki itp. Tyle, że bardzo dokładnie przeszukuję wszystkie oferty żeby znaleźć rzeczy,które mi się podobają:) No i żeby tanie były...

Aestima kurteczka cudna! nie spiessz się z tymi zdjęciami, jak bedziesz gotowa to daj znać. Ja tym razem nie spieszę się z kopletowaniem garderoby dla malucha, nie wiem jeszcze gdzie je pomieścić! Muszę przemeblować pokój i kupić jakieś wiszące szafki chyba.

kati ja akurat nie mam wyjścia, bo po prostu kupuję rzeczy, których Marysia potrzebuje na jesień. Wyrasta z tego rozmiaru i ogólnie brakuje nam juz cieplejszych rzeczy więc muszę kupić kurtki, rajstopki, sweterki itp. Tyle, że bardzo dokładnie przeszukuję wszystkie oferty żeby znaleźć rzeczy,które mi się podobają:) No i żeby tanie były...

ja dokładnie ten sam problem miałam i dlatego musiałam obkupic Matiego, a kieruje sie tym samym co trasia - musi mi sie podobac, cena przystępna i najlepiej zeby u jednego sprzedajacego kupic kilka fajnych rzeczy (ale rzadko udaje mi sie znalesc) to przesyłka taniej wychodzi

KAti, ja też nie powinnam ,ale tak sobie myślę, że potem nie pozwoli mi się ubierać w takie cuda, to muszę korzystać póki mogę, póki ubezwłasnowolniony w tej kwestii:-D

hahaha padłam :-D

Traschka, Mamo Matiego ja też muszę kilka rzeczy pokupić ale na jesień jeszcze ma dobrze rzeczy, więc ja skupię sie na zimie :-)

reklama
ja też:)

No i doszłam do wniosku, że warto zainwestować- ubranka całkiem fajnie mi schodzą na tablicy i all, więc kupuję to co mi się podoba z myślą, że połowę potem sprzedam. Ale to tylko mama chłopca może sobie na to pozwolić- dla dziewczynek jest zatrzęsienie a dla chłopców posucha i piękne, zadbane ubranka schodzą. Dlatego właśnie zamierzam kupić kolejną kurtkę na jesień:-D Jest tak piękna że wymiękam...:rofl2:

Do góry