reklama
traschka
Mama Marysi
mamoM ja w ogóle nigdzie nie widziałam rękawiczek z 5 palcami na nasze rozmiary...
a ja poszukuję bardzo rajstopek w kolorze ochry - takie sraczkowate, musztardowe Gdyby któraś widziała może da znać?
a ja poszukuję bardzo rajstopek w kolorze ochry - takie sraczkowate, musztardowe Gdyby któraś widziała może da znać?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
mama MATIEGO - a ja tylko chcę rękawiczki z jednym palcem na małe łapki Młodej....
Traschka - powaliłaś mnie..... a jaki rozmiar ?
Traschka - powaliłaś mnie..... a jaki rozmiar ?
traschka
Mama Marysi
forever a dlaczego?:-) rozmiar 86
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No... selektywnością doboru koloru.... ;-) Ja kiedyś widziałam gdzieś takowe ale z plastiku tj. nie z przewagą bawełny. Sklepy typu Gatta, Marilyn - takie co dla dorosłych głównie robią.
traschka
Mama Marysi
forever bo ja bardzo lubię ten kolor, a że kupuję teraz dużo ubranek dla Marysi to oglądam sobie strony z ciuszkami (głównie strona Next;-)). No i tak mi sie podoba połączenie tego koloru z wieloma rzeczami. Więc od kilku dni sieddzę na allegro i szukam używek w dobrej cenie, a ja jestem strasznie wybredna jesli chodzi o kupno ciuszków
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Traschka - witamy w klubie Ja się cieszę, że Młoda wolno wyrasta no i sporo pokupowałam wcześniej - z tych nie przeze mnie wybieranych zadowolona jestem średnio - mam na myśli takie niezniszczone, ale niektóre są w miarę, bardziej zużyte są na po domu. Ochra zobowiązuje Butelkowa zieleń, brąz.
Aestima
Fanka BB :)
nie wiem czy dobrze zrozumiałam ( bo jestem zmeczona)- szukacie ręakwiczek z 5 palcami dla bąków???? Mamy nie polecamy- upchać te wszystkie paluszki- niemożliwePrzynajmniej jeżeli chodzi o MIeszka. jeden na swoim miejscu- biorę się za drugiego, to ten pierwszy- siup- już się wyswobodził. a chciałam tylko przymierzyć czy są mu dobre! na drugi dzień kupiłam w tesco śliczne, brązowe z mordeczką i uszkami- małpki. z 1 palcem. i boską kurtkę, bluzę zimową, kaszkiet na jesień i buty- zaszalałam:-)
ps Trasia- ten kolor teraz b. modny
ps Trasia- ten kolor teraz b. modny
traschka
Mama Marysi
Aestima co do rękawiczek - to samo pomyślałam. Nawet nie szukałam.
co do koloru - zawsze go lubiłam! To Marysia będzie modna hehe
forever mi ten kolor pasuje do bardzo wielu rzeczy, całkowicie potrafi zmienić wygląd reszty, nadać jej charakteru.
co do koloru - zawsze go lubiłam! To Marysia będzie modna hehe
forever mi ten kolor pasuje do bardzo wielu rzeczy, całkowicie potrafi zmienić wygląd reszty, nadać jej charakteru.
reklama
Aestima
Fanka BB :)
tak, on jest odważny, bo większość boi się sraczkowatych porównań Ja tez go lubię, choć mi akurat we wszelkich odmianach żółci źle. A te rękawiczki małpki z tesco wymiatają i polecam. przesłodkie i Miesio cały czas chce je mierzyć mówiąc " uu-aa!"
Trasia, mam kurtki na sprzedaż, będę wystawiała, bo na zimowe butki zbieram, mogę foty podesłać na maila i Ci coś odłożyć, bo jedna jest obłędna- wiosenno- jesienna, w rozm 62 ale moim zdaniem bardziej 68 i na Mieszka nie była dobra jesienią, miał na sobie 2 razy. A taką najzajebistszą, która na okruszka będzie dobra wiosną- chętnie pożyczę ( bo chcę ją jeszcze mieć dla drugiego Bączka, to pierwsza rzecz którą dziadek kupił Mieśkowi)
Trasia, mam kurtki na sprzedaż, będę wystawiała, bo na zimowe butki zbieram, mogę foty podesłać na maila i Ci coś odłożyć, bo jedna jest obłędna- wiosenno- jesienna, w rozm 62 ale moim zdaniem bardziej 68 i na Mieszka nie była dobra jesienią, miał na sobie 2 razy. A taką najzajebistszą, która na okruszka będzie dobra wiosną- chętnie pożyczę ( bo chcę ją jeszcze mieć dla drugiego Bączka, to pierwsza rzecz którą dziadek kupił Mieśkowi)
Podziel się: