reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
aaaa! trasia ja kupowałam jednocześnie emele i befado, jeżeli wiesz jaki Marysia ma rozmiar befado, to łatwo dobierzesz rozmiar emeli - my mamy befado 20 a emele 21 - różnica rozmiaru jest. Poza tym na tej str. którą wkleiłam jest zmierzona wkładka z każdego buta, więc moze spróbuj Marysi też zmierzyć wkładkę albo samą stópkę

forever mieryłyśmy te kaloszki w m1 w Markach, najmniejsze 22, ale jakieś ciasne w kostce, bo baaardzo ciężko wchodziły. No i za 59zł właśnie były..

Mrsmoon - strrrasznie zachorowałam na te kalosze - a co do rozmiaru to by były na zaś bo do rozmiaru 22 to jeszcze nam daleko i to bardzo - Młoda akurat kostkę ma szczupłą - co nie mozna powiedzieć o samej stópce :no: - a buty Cdrl wyglądaja raczej na szerokie. A odnośnie ceny to za tyle były kalosze w Tchibo w zielono - niebieskie paski które myślałam zanabyc a które mi się podobają zdecydowanie mniej. A tak wogóle to kuruj się na wesele. Jak Maja po lekarzu ?

Maja niby zdrowa pomijając ten kaszel...może z niego coś się wykluje - oby jednak nie...Maja kostkę też ma szczupłą, za to stópkę pultaśną i właśnie ta stópka nie chciała przejść;-) one mają ocieplacz nawet! ja kupię kalosze, ale dopiero na wiosnę

kupiliśmy te Buty EMEL ROCZKI DO NAUKI CHODZENIA R.22 (2616642530) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i uważam, że są absolutnie przecudowne! miękkie, lekkie, takie klasyczne trzewiki - dzięki Ci moon za to, ze wstawiłaś tu kiedyś linka, bo ja bym do tego mivo kids pewnie nie dotarła!:tak:

coccodrillo jestem rozczarowana, bo modele były wyłącznie te niepromocyjne, więc ceny 59 zł - za kalosze (moim zdaniem sporo); mierzyliśmy te czerwone w groszki - trzeba brać sporo większe z uwagi na ten ocieplany bucior w środku; Ninka nosi 24, a dopiero 26 były ok... nie wzięłam w końcu nic;

reklama
My wpadłyśmy wczoraj do H&M udało mi się nabyć szarą czapkę ( rozmiar 62/68 :eek: jak na Młodą ) i takiż szalik. Niestety rękawiczki w tym rozmiarze występują jedynie bez palca, udało mi się kupić dwupak innych z którego jeden zestaw jest w miarę pasujący i na all szare ortalionowe z palcem. Typu niedrapki mamy 3 pary, z jednym też ale zdecydowanie za duże, już widzę złość Młodej gdy nie będzie mogła nic złapać - chyba napiszę do Pani co dziergała dla Młodej ubranko na chrzest i czapeczkę.
Co do butów to my chyba pojedziemy za tydzień do tego sklepu - zimowe Emela też ponad 200 zł.

Do góry