reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Tchibo dla dorosłych kojarze jako raczej wieksze niz mniejsze i dla dzieci chyba jest podobnie - Młoda ma body 62/68 i jest akurat na teraz - motywy bożonarodzeniowe :-p

Dziewczyny które maja butki na jesien dla dzieciaków pochwalcie sie fotkami bo ja nie wiem w końcu jakie kupic :confused:
Zgłupiałam dziś na zakupach i nie kupiłam zadnych butów Matiemu...:baffled:

mamoM te które pokazałaś na głównym są super! Ja nie mogę znaleźć moich w necie, chciałam wam linka wstawić ale nigdzie ich nie ma... za to wczoraj wdziałam takie cudne buty, że aż miała moment zaćmienia i chciałam przez net bez mierzenia kupić... kurcze to straszny problem jest bo ja naprawdę nie mam gdzie mierzyć tych butów. U nas wybór bardzo marny.

patrzcie jakie sliczne, i cena niezła jak na takie buty!
21 EMEL, TRZEWIK, BUTY DO NAUKI CHODZENIA, SKÓRA (2629343581) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
22 EMEL, TRZEWIK, BUTY DO NAUKI CHODZENIA, SKÓRA (2629343587) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
20 EMEL, GLAN, BUTY DO NAUKI CHODZENIA, SKÓRA (2629343572) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I w ogóle ten sprzedający ma sliczne buciki

kati to czekam na fotki, ja tez patrzyłam na buty w ccc ale w koncu nie wiem...

traschka
no tamte co wstawiłam link na głównym bardzo mi sie podobaja i cena tez nawet niezła, ale boje sie przez allegro bez mierzenia kupowac :baffled: gdybym takie w sklepie spotkałą to bym sie nie zastanawiał i od razu kupowała

mamoM - mam podobny problem; ale w weekend muszę pomierzyć i coś kupić, bo młody ma tylko sandały póki co... tak więc do kupienia są kaloszki (rozważam net) i trzewiki;
trasiu te środkowe - błękitne - są prześliczne! :tak:

reklama
mamoM - mam podobny problem; ale w weekend muszę pomierzyć i coś kupić, bo młody ma tylko sandały póki co... tak więc do kupienia są kaloszki (rozważam net) i trzewiki;

andariel my kaloszki juz na szczescie mamy (przez allegro kupowane), a obecnie Mati chodzi w trampkach, ale trzewiki (półbuty) najwyzsza pora kupic...

Do góry