reklama
andariel
mama super dwójki :]
asinka - kaloszki absolutnie czadowe
dołączam do fanclubu bidonów z rurką canpola - jak dla mnie rewelacja; też nigdy mi się z niego nic nie wylało, a używam (oczywiście kilku już) przez 2 lata
dołączam do fanclubu bidonów z rurką canpola - jak dla mnie rewelacja; też nigdy mi się z niego nic nie wylało, a używam (oczywiście kilku już) przez 2 lata
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
dziewczyny kupowałyscie moze dzieciakom juz rajstopki na jesień?
na jaki rozmiar kupujecie?
ja mam zamiar kupic z yo yorker tylko kłopot z rozmiarem 80/86 byłyby akurat o znowu nastepny rozmiar czyli 92-98 sporo za duze....
nie wiem co zrobic??? bo jo oczywiscie na allegro zakupy robie...
na jaki rozmiar kupujecie?
ja mam zamiar kupic z yo yorker tylko kłopot z rozmiarem 80/86 byłyby akurat o znowu nastepny rozmiar czyli 92-98 sporo za duze....
nie wiem co zrobic??? bo jo oczywiscie na allegro zakupy robie...
Mamo Matiego ja mam 86 i są jeszcze dobre, a potem mam uzywane i kilka nowych - bezrozmiarowych ale na oko bedą pasować. Ta firma jest dobra i ja bym wzięła te mniejsze,ale mój Mati śmiga w spodniach na 80 a bluzki na 86. To zależy jakie ma twój nóżki, długie czy krótsze ;-)
mama MATIEGO
kati Mati do tej pory w rajstopkach nie chodził tylko w takich spodenkach niby półśpiochac ale bez stópek, ale na jesień chce mu rajstopki sprawić
te rozmiary masakra, zeby to był pośredi czyli 86-92 to bym sie nie wahała z kupnem a tak lipa
musze poczekac az sie obudzi to go wymierze dokładnie, bo teraz nie chce go tarmosić bo ładnie śpi...
ale te rajstopki sa raczej rozciągliwe prawda?
te rozmiary masakra, zeby to był pośredi czyli 86-92 to bym sie nie wahała z kupnem a tak lipa
musze poczekac az sie obudzi to go wymierze dokładnie, bo teraz nie chce go tarmosić bo ładnie śpi...
ale te rajstopki sa raczej rozciągliwe prawda?
Mamo M my mamy takie o
* Yo! Yorker RAJSTOPY RAJTUZY BAWEŁNA 80-86 _ N4 (2592472764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wzór 4595 i 4596 i są super, też kupowałam na all
Mati ma je dobre one są rozciągliwe i mają fajny gatunek (bo niektóre są jakieś sztuczne) tylko te do raczkowania z gumkami sie nie rozciągały a reszta tak
* Yo! Yorker RAJSTOPY RAJTUZY BAWEŁNA 80-86 _ N4 (2592472764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wzór 4595 i 4596 i są super, też kupowałam na all
Mati ma je dobre one są rozciągliwe i mają fajny gatunek (bo niektóre są jakieś sztuczne) tylko te do raczkowania z gumkami sie nie rozciągały a reszta tak
mama MATIEGO
kati no to identyczne mam zamiar kupić, nawet chyba u tego samego sprzedającego :-)
jeszcze go zmierze ale chyba kupie te mniejsze własnie 80-86 (ten wiekszy rozmiar obawiam sie ze moze wisieć mu na nóżkach w dł całkowitej jest różnica 7cm) przechodzi jesień i zime a na wiosne to juz one za ciepłe beda i spodenki bedzie miał
jeszcze go zmierze ale chyba kupie te mniejsze własnie 80-86 (ten wiekszy rozmiar obawiam sie ze moze wisieć mu na nóżkach w dł całkowitej jest różnica 7cm) przechodzi jesień i zime a na wiosne to juz one za ciepłe beda i spodenki bedzie miał
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Buty, te z allegro, trapery dla Tymka przyszły. Są rewelacyjne i w rewelacyjnym stanie!! Ciepłe w środku i dość miejsca na grube rajstopy. Kurtkę na zimę ma z ostatniej zimy, tylko pozostało spodnie kupić i na zimę Tymek gotowy :-)
mama MATIEGO
Asinka to super ze zadowolona z zakupu jestes, ja bym sie troche bała buty na allegro kupić Matiemu ale fajnie ze przyszły dobre
u nas jeszcze praktycznie nic na zime nie mamy, nawet na jesień raczej nic bo Mati powyrastał z bluz i tez cos musze mu kupic, no i musze sie brac za kompletowanie...
u nas jeszcze praktycznie nic na zime nie mamy, nawet na jesień raczej nic bo Mati powyrastał z bluz i tez cos musze mu kupic, no i musze sie brac za kompletowanie...
reklama
Asinka super że zakup okazał sie trafiony :-)
Mati jeszcze buty potrzebuje, spodnie ciepłe na śnieg i czapke na jesień - na zime ma, a tak ma prawie wszystko. Moja mama mu bardzo dużo kupuje a ja sie cieszę bo kasy nie wydaje a gusta mamy podobne :-)
Mati jeszcze buty potrzebuje, spodnie ciepłe na śnieg i czapke na jesień - na zime ma, a tak ma prawie wszystko. Moja mama mu bardzo dużo kupuje a ja sie cieszę bo kasy nie wydaje a gusta mamy podobne :-)
Podziel się: