reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
asinka to fajnie, ale te na allegro kupiłas? nie bałąs sie o rozmiar?

Aestima a jaki masz ten kubek canpol? a gdzie kupowałas? na allegro (polecisz link jakis) czy w sklepie?

Traschka - masz racje z tymi butami :tak: Ja się robię buciara dziecięca kupując takie które się mogą przydać przez cały rok. I mam już niezłą kolekcję dla Młodej, oczywiście żadne nie są różowe :-p
Kati83 - ja też bym nie wzięła używek, tylko kalosze po kimś znajomym. A brązowe kapcie są grane na okrągło choćby po to aby było co zdejmować :-D
A ja poszukuję czegoś baaardzo małego na zimę, teraz dorastamy do 18 :baffled:

forever, jestem z Ciebie dumna! Piękny kombinezon, CUDO!!!! A ja odkupiłam od dziewczyny kombienezon tchibo ( ponoć rewela, dziewci nie wyglądają w nich jak bałwanki i super jakość) za 40 zł- spodenki nigdy nie noszone, kurtka w idealnym stanie a na all chodzą po ok 260 zł nówki i ok 180 używki!!!:-)
sorki, że post pod postem ale czytałam na raty:-p

ja używek też nie, tylko kalosze po Ami, bo one się nie deformują i dziecko rzadko nosi, więc tu nie ma ryzyka.

mama M taki
BIDON KUBEK Z RURKĄ 370ml ZAMYKANY * CANPOL 56/113 (2590008714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i wrzucam do torebki, nic się nie rozlewa, rórkę wyparzam, bo fajnie zasysa i jest czyściutka, zresztą za 3zł można dokupić 2 zapasowe, REWELA!!
a to ten termiczny, tylko ja ładniejsze wzory widziałam i też z rurką

CANPOL nowy KUBEK termoizolacyjny 220 ml NIEBIESKI (2554488614) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a ja dziś sporo rzeczy-ubrań dla Matiego na allegro upatrzyłam, zostało mi tylko posprawdzanie jeszcze raz wymiarów i wygranie aukcji ale czekam aż G. dostanie wypłate...

edit
Aestima
dzieki ten pierwszy zamykany ostatnio widziałam u nas w kauflandzie na wyprzedaży własnie chyba po 7-8zł juz miałam go w koszyku ale stwierdziłam ze Mati ma jeden i mu narazie wystarczy
a ten drugi to kubek kuuurcze i nie wiem czy ten mój szkrab by umiał z niego pić, bo z aventa mu nie szło i własnie z bidonu załapał...

znalazłam bidon termiczny tylko z tommee tippee ale w granicach 35zł na allegro....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry