reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Ale Wam fajnie już macie na zimę tyle rzeczy.My daleko w lesie jesteśmy z ciuchami jesienno zimowymi.Igora mam ubranego już na tą zimę bo z poprzedniego roku ma kombinezon dwu częściowy tylko buty dla niego mi zostaną do skompletowania.Dla Gracjany nie mam nic:-(Ani butów ani kombinezonu...buuu Koniecznie po wypłacie muszę pokręcić się po lumpkach tam zawsze coś wynajdę:tak:

mamamatiego w lidlu są świetne rajstopki za 8,99 i 9,99.Naprawdę świetne gatunkowo.Jak masz gdzieś w pobliżu to leć i możesz pomacać.Ja kupiłam trochę duże bo 92-104 ale bałam się ,że 80-86 będą małe i wolałam trochę większe.

reklama
katamisz dzięki ale lidla u mnie w poblizu brak, bede kupowac na allegro jak i reszte rzeczy, włąsnie dzis lub jutro sie za to biore własciwie wszystko mam juz upatrzone no oprócz butów, ale buty kozaczki to kupie póżniej no i kombinezon i komplet zimowy mam upatrzony ale tez pod koniec października dopiero kupie...

Katamisz ja też w lepie s zakupami jesionno-zimowymi... tzn mam kilka par spodni sztruksowych czy materiałowych, nie są specjalnie grube ale jak założę Majce pod spód rajstopy to spokojnie może śmigać, kurtke wiatrówkę mam jeszcze z wiosny bo kupowałam większą, mam też trampki i płaszcz przeciwdeszczowy. Na zimę nie mam nic, czekają mnie kompleksowe zakupy a na jesień to musze dokupić kalosze, porządniejsze trzewiki i cieplejszą kurtkę.

Kupiłam dziś Matiemu bidon z zamykaną słomką (ten o którym Aestima pisała) w kauflandzie za 9zł i płaszczyk przeciwdeszczowy z gazety wprawdzie nie jest szałowy ale tyle co on bedzie chodił po deszczu to może być...

forever, nam też, ja lubię rajtki ze smyka najbardziej. w ogóle się nie niszczą, nie kulają.
My mamy 2 kombinezony- tchibo i h&m na zmiankę, ale h&m 92 i wygląda na dość duży... rajstopki mamy, kurtkę jesienną tez, ale nie wiem czy nie będzie za mała, bo kupiłam z zeszłym roku 86. Takich lżejszych kurteczek na teraz mamy z 5:-p brak czapek, szalików, rękawiczek, zimowych butów... o, mamy nawet 2 pary kalesonków na zimę:-)

Aestima - a jaki masz z H&M ? Ja też ma jakieś jednoczęściowe ale poza jednym - o ile nie za duży będzie - założę je tylko w wyjątkowej desperacji takie ładne inaczej są.... :baffled: A ja nie wiem jakie rajstopy preferuję, bo mam różne nie wiadomo skąd ale smykowe niczego sobie.
Traschka - śliczny naprawdę ten płaszczyk :tak: My mamy jeszcze zeszłoroczne no i coś większego też się znajdzie.

reklama
a pochwale sie moimi dzisiejszymi zakupkami dla Matiego :-)
płaszczyk i kurteczka jeansowa
2611576754.jpg2594296901.jpg
sweterek i kamizelka
2604255831.jpg2556567262.jpg

Do góry