reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
ja też muszę kaloszki kupić. I szukam butów na jesień. Zdecydowanie bardziej podobają mi się męskie!!! Ale Marysia nie ma włosów i wszyscy mówią, że to chłopak, a mnie to irytuję więc ubieram ją jednak "na dziewczynkę":-D No i buty mnie załamują, bo wstępnie patrzyłam i wszystko po 120-150zł:szok: na to nie ma szans więc czekają mnie konkretne poszukiwania.

Mamo Matiego kaloszki super gdzie i za ile kupowałaś? też muszę kupić i kapcie też :baffled:
Trasiu ja kupiłam Mateuszowi na jesień butki w ccc i zapłaciłam 50 zł. Ja mam "alergie" na te buty za 150 zł
dla siebie też takich drogich nie kupuje, chyba ze na kilka lat jak mam sportowe nike i mam je już 3 lata i nie sądzę żebym musiała na jeden sezon kupić Mateuszowi też takie drogie.

Ja też kupiłam kalosze, takie: -25% Kalosze dziecięce AMERICAN CLUB, stempelki 22 (2564481138) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A na oku mam takie buty dla Tymka, więc proszę nie licytować :-p: BUTY TRAPERY TRAPERKI TRZEWIKI OCIEPLANE 23 WK13,5 (2604053626) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I Nasz wczorajszy zakup: IMG_0231 (2).jpg

kati tylko ja wybredna jestem jesli chodzi o wygląd haha:zawstydzona/y::-D Nie potrafię się przemóc i kupić czegoś, co mi się straszliwie nie podoba... a te dla dziewczynek często są naprawdę fuj.

Mamo Matiego kaloszki super gdzie i za ile kupowałaś? też muszę kupić i kapcie też :baffled:

kati kaloszki kupiłam na allegro, z przesyłką wyszły 35zł, to jest firma demar - na allegro jest sporo wzorów i mają tez z ocieplaczami

kalosze to jedyne butki które kupiłam i kupie na allegro, pozostałe jakie kolwiek mam zamiar kupowac w sklepach, a nie "w ciemno", jednak buty trzeba przymierzyć
co do bardzo drogich butów dla dzieci to tez jestem zdania ze na jeden sezon nie ma co kupowac butów za 150zł czy 200zł, u nas wszystkie buty do tej pory kupowane to cena w granicach 50-60zł

asinka kaloszki i czapka bardzo fajne, powodzenia w licytacji :-)

Ostatnia edycja:
Asinka super czapeczka kaloszki też :-) te buciki na allegro też śliczne, ale my z mężem używanych nie kupujemy, ale to zależy co kto woli.
No i na wiązanie a w przypadku dziadków wole kupić na rzepy, bo Mati to nie usiedzi na tyłku i trzeba sie śpieszyć ;-)

Dziewczyny wiecie może czy są w sprzedaży bidony dla dzieci które trzymaja ciepło np. zimą? Spotkałyście się z takimi?

ironia może macie w sprzedaży cóś takiego?

reklama
mama M kilka dni temu jak kupowałam kubek ze słomką canpola ( rewela, najlepszy ze wszystkich naszych kubków a mielismy lovi, avent, mam, nuka... i kosztuje 9 zł!!!) to widziałam termiczny, który wolno traci ciepło zimą a nie nagrzewa się w nim szybko picie latem za jakieś 17 zł. też chyba canpola.... nie wiem

Buty kupiłam na lato wypasione a teraz nie mogłam znaleźć renbuta, więc kupiłam w 5-10-15 wyjątkowo fajne, skórzane, zginające się gdzie trzeba, ze sztywnym zapiętkiem i tak jak trzeba wiązane, przecenione z 99 na 49:) i trampki z cocodrillo ale służą nam jako kapcie.

Mam do sprzedania kapcie renbuta, rozm . 2o- Miesio miał na sobie 3 razy przez chwilę- za małe!!! Na niego już dobre 22:szok:

Do góry