reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Blusia - myślę, że Mustela - używałam przez całą ciążę i ani rozstępu i z przodu specjalnego flaka nie mam ( choć wystaje :-( ) - mają dla kobiet po porodzie, jeszcze nie używałam bo wykańczam ciążowe. No i wszelkie oliwki - ta Rossmana do zakupu której swego czasu mnie zachęciła Aestima jest całkiem fajna.

reklama
Ja nie lubię tego leżaczka z fp, bo dziecko ma w nim chyba gorszą pozycję (dla kręgosłupa) niż w tym bright starts.Poza tym nasz jakoś dziwnie się buja- tak jakby tył przeważał... a ten z bright starts -rewelacja, jak mały się w nim porusza, to tak fajnie drży i pozycję ma w nim o wiele lepszą, no i wizualnie dla mnie o wiele ładniejszy;)

Ja jeszcze polecam ciuszki z tesco - mamy wiele i super służą- nie spierają się, nic się z nimi nie dzieje. Z pepco body odradzam- nam pusciły szwy po praniu...

Polecam też oilatum do buźki- krosteczki od razu poznikały:tak:

Ja też polecam huśtawkę Bright Starts - Ptaszek, taką: BRIGHT STARTS HUŚTAWKA PTASZEK DO 11 KG SUPER HIT (1704179423) - Aukcje internetowe Allegro Maja po prostu uwielbia w niej leżeć i słuchać muzyki, jest jak zachipnotyzowana :) nie dość że leży sobie sama spokojnie to w dodatku usypia w tej huśtaweczce :) jeśli Wasze dziecko lubi być bujane, lulane czy kołysane to szczerze polecam :)

Na rozstępy i sflaczały brzuch stosuję zestaw: najpierw balsam ujędrniający Nivea a po wchłonięciu krem redukujący istniejące rozstępy Pharmaceris, u mnie widzę pozytywne efekty takiego zestawu :)

Ja nie lubię tego leżaczka z fp, bo dziecko ma w nim chyba gorszą pozycję (dla kręgosłupa) niż w tym bright starts.Poza tym nasz jakoś dziwnie się buja- tak jakby tył przeważał...
Aestima - ale masz taki właśnie z regulacją oparcia? bo ten co wklejalam ją ma i np. teraz używam go w pozycji leżącej i nie jako bujaczek (tylko jako leżaczek), a za jakiś czas, gdy maluch będzie ciut silniejszy, można to oparcie właśnie bardziej na siedząco postawić; mi osobiście koorystyka tych pstrokatych niebieskich nie odpowiada, ale z drugiej strony, dla malucha jest to atrakcyjne - bo mocne, kontrastowe wzory i kolory...

Ja nie lubię tego leżaczka z fp, bo dziecko ma w nim chyba gorszą pozycję (dla kręgosłupa) niż w tym bright starts.Poza tym nasz jakoś dziwnie się buja- tak jakby tył przeważał... a ten z bright starts -rewelacja, jak mały się w nim porusza, to tak fajnie drży i pozycję ma w nim o wiele lepszą, no i wizualnie dla mnie o wiele ładniejszy;)

Ja jeszcze polecam ciuszki z tesco - mamy wiele i super służą- nie spierają się, nic się z nimi nie dzieje. Z pepco body odradzam- nam pusciły szwy po praniu...

Polecam też oilatum do buźki- krosteczki od razu poznikały:tak:

Aestima chodzi o Oliatum do kąpania, czy to inny krem do buziaka. Napisz jak się nazywa!

reklama
Do dziewczyn, ktore maja lezaczki.
Chce kupic taki do 200zł i myslałam o czyms do 18 kg taki widziałam 3 w 1. Wiem, ze temat juz poruszany ale prosze o linki z konkretnymi lezaczkami jakie polecacie. Z gory dzieki.

Do góry