reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
gosiaczek ja kupiłam ostatnio ten: DUDUŚ-Długi ochraniacz do łóżeczka360cm 5 kolorów (2209330370) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w kolorze beżowym. Oni mają też wyższe takie: DUDUŚ-Długi,wysoki ochraniacz do łóżeczka360żyrafy (2210115380) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Pooglądaj sobie przdmoty tego sprzedającego, on ma różne wzory. Ogólnie ochraniacz jest świetny, zrobiony z gąbki a nie tego wypełniacza, który Marysa rolowała i się na nim kładła (testowałam 3 firmy). Naprawdę polecam.

my mamy ochraniacze ale to dla mnie pic na wode... sciaga jei w ogole nie spełniaja teraz roli... jak był mały to tak takie milusie to było a teraz bardziej przeszkadza :confused2:

Oli taz oderwał sznureczek od ochraniacza, ale nie bede juz w to inwestowac, trudno.

Ja musiałam podoszywać prawie wszystkie sznurki - tzn. takie tasiemki poprzyszywałam, bo to, co było fabrycznie przy ochraniaczu, to śmiech na sali :-p

Aestima, udało mi się zrobić tylko takie zdjęcie - model nie chciał współpracować ;-)
fotkazp (15).jpg

Zołza super!!!!!!!!! Czadowy! Ale czemu mówisz, ze nie możecie go nosić?? My już takie nosimy, czasem w samej bluzie nawet idzie na dówr. Dzisiaj za zimno, ale kilka dni temu tak był. Ale ja chyba b lekko ubieram Małęgo:sorry::tak:
Silva, my mamy cudny stoliczek- z biedronki za... 20 żł:-D przeceniony z 54:-)

Aestima, w sumie masz rację - tak powyżej 10st. mogę założyć... Tylko widzisz, ja w teorii też chcę go lekko ubierać, ale w praktyce boję się, żeby nie za lekko... :-p Muszę nad tym popracować.

Silva, też pomyślałam o tym Aestimowym stoliczku ;-)

Może ja za lekko ubieram? Nie wiem... Póki co mały nigdy nie był chory, raz miał katar - jak będzie to coś zmodyfikuję:) Dzisiaj z koleżanką na spacer wyszłam i jej Mała( 13mcy) ubrana 2 x cieplej,
W ogóle- sorki, że tu, ale dziś nie mam sił na ogólyn- Młody wypadł mi z wózka:szok: Zarył twarzą o piach:szok: Ma pierwszego guza:eek: Czuję się podle:no::-(

reklama
Do góry