reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
martadelka- my kupiliśmy dwie- cieplejszą i chłodniejszą, prababcia Mieszka jedną, coicia jedną, moja mama 2 i tak się nazbierało. W dodatku trzy które kupił mu dziadek w zeszłym roku są teraz dobre:-D:-D:-D Na spacerze codziennie inna- zazdraszczam mu normalnie:tak::-D

ja kupiłam Emilce cudna ciepła kurtkę 86cm, białą z sowami i dupa na tą zimę była za duża, mam nadzieję, że nie urośnie za dużo i sie w nią jeszcze wciśnię:-D

martadelka, zapomniałam wymienić jednej kurtki, którą po kuzynie- jeszcze z metką- dostał:-D Normalnie kurtkowy szał! Ale bodziakóe z krótkim mamy tylko 4 i pilnie na zakupy w tej sprawie muszę się wybrać:tak:

Zolza, jaką, jaką?? Nie wytrzymiem, pokazuj!:)))

:-D Chciałam zrobić mu zdjęcie, to mi bateria padła w tel. ;-) To jest taki płaszczyk - ogólnie boję się, że zanim się ciepło zrobi, to będzie za mały... Taki jasny na granatowej podszewce, z tyłu lekko dłuzszy - na zamek i guziczki, z kapturkiem. Ech, zaraz poszukam aparatu ;-)

Dziewczynki,
poszukuję kompletu poscieli z ochraniaczem na szczebelki dosc wysokim, aby po zamontowaniu materaca na najnizszym poziomie ochraniacz wypełnial całosc
obecnie moja spryciula juz zerwała sznureczki i wyciaga sobie pieluchy przez szczebelki z pólek :)))) a ochraniacz byl super ale sprawdzil sie TYLKO jak materac byl na poziomie najwyzszym :/

reklama
Do góry