reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
fikusowo, ja chyba nie pomogę- moje dziecko w dniu chrztu było ubrane zupełnie nietypowo jak na chrzest:) A i ja nie wiem czy chrzcielnie, bo eleganckie grafotowe spodnie, biała bluzka i ostro niebieski żakiet- taki trochę powiedziałabym sportowy, casual:)

marta, ale czad!:tak:

Aestima
Super te spodnie w krateczke i ta koszulka w paseczki.
Butów z hm i innych sieciówek ubraniowych nigdy nie lubiłam ( taki moj gust), jakies sztywne i niedopracowane dla chodzacych juz dzieci.

Kiedy jedziesz do h&m - jesli wieczorem to chetnie tez sie wybiore :tak:

mgordon, chyba w weekend, bo M. chce jechać po tym jak mu pokazałam wczoraj te cuda;)
poki co internet przeszukuję
A tu dziewczynkowe, które mi się napatoczyły- tanioszka
2SZTK 2X LOGG H&M 74CM 6-9 MC stan IDEAŁ (2234996683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
C&A 74 CM 6-9 MC stan IDEAŁ BLUZECZKA NA LATO (2234997032) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SUKIENKA W KROPKI na lato 74 CM 6-9 MC ideaŁ (2234994341) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CARTERS KRÓTKIE SPODENKI 86 cm 18 MC (2231501309) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a dla feanek różu
carters 3cz.polarowy komplecik r.86 (2223225335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a to boskie ale drogie
CARTER'S Carters komplecik spodnie tunika 18 *86* (2196848099) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CARTER'S Carters 3cz KOMPLECIK serduszka *NOWY* 86 (2193778055) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CARTER'S carters ŚLICZNY KOMPLECIK 18 m *86* (2208261365) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja szukam bodziaków 86 na zaś dla Miesia- jak się komuś coś rzuci w oczy- dajcie znać, ok?:)

te są boskie, ale cena powala
CARTER'S Carters ... 4pack BODY dl. rek. *NOWE* 86 (2209078393) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a ten komplet wymiata
CARTER'S Carters 3cz KOMPLECIK rockstar *NOWY* 86 (2211898947) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CARTER'S Carters 3cz KOMPLECIK allstar *NOWY* 86 (2236760061) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja mam dla Mai już 4 kurteczki wiosenne a chodzi za mną jeszcze jedna - delikatnie żółta w białe kropeczki, no po prostu cudna ale T już mnie sprowadza do pionu :-p Póki co muszę uderzyć do h&m bo podobają mi się ich ubranka letnie i ceny też całkiem przystępne (zwłaszcza przy użyciu kuponu rabatowego od forever :tak:)

reklama
Do góry