reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Co do Cosatto to ja tak jak Traschka bym wzięła monstera dla mojego Diabełka :-p
Aestima - ubranka śliczne, dla Młodej to na przyszłe lato będą w tym rozmiarze :tak:
Doris :-) - ja nie różowa odnośnie wózka :dry:

reklama
Doris - fajna pink bryka:tak: caretero chyba łóżeczka turyst. też produkują, prawda?

a ja zdecydowanie nie należę do fanclubu Nuny... nawet wizualnie mi się nie widzi...

Andariel...wiem na pewno, że mają foteliki samochodowe Caretero Diablo i się zastanawiam nad nim bo podobno dobre są i w granicach 400 zł

Forever....byly tez inne kolory ale moja Julinka to różowa dziewczynka :-)

Doris, poszukałam w necie fotelika Caretero - i znalazłam zielone cudo :-D
Fotelik Caretero Diablo XL - Foteliki Samochodowe fotelik-samochodowy-caretero-diablo-xl-300x300.jpg

Zołzik...ja wczoraj w sklepie widziałam z różowym motywem i chyba dziś pojadę go kupić.
A ten zielony jest naprawdę ładny. Mój M wczoraj chcial w takim kolorze wózek kupić ale jednak z tego względu, że Julia ma większość rzeczy różowych wybraliśmy kolor typowo dziewczęcy. A Ty już kupowałaś fotelik?

Doris, nie kupowaliśmy jeszcze fotelika, bo ten nasz jest 0-18kg. Chciałabym kupić nowy, ale przeczytałam, że montuje się go tylko przodem do kier. jazdy, a chciałabym Ediśka jak najdłużej wozić tyłem, ze względów bezpieczeństwa... I mam dylemat. Bo cena jest naprawdę przystępna... Pewnie K. mnie zgasi, jak wróci z pracy ;-)

Chorobcia kusicie mnie tym Cosato :-) ale chyba dwie oddzielne rączki to nie dla mnie... jakoś nie lezy mi to rozwiązanie, wole jedna tak jak w gondolach, plus muszę miec dobry dostep do koszyka... ale wzory cosato ma nieziemnskie :)

A Nuna mi kosiarke przypomina z wyglądu :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem jakaś niepoważna:baffled: Poszłam do sklepu po produkty na obiad i zaszłam do nowego ekstra komisu dzieciowego ( fioletowo turkusowa sowa w logo mnie zawołała!) spytać czy przyjmą parę rzeczy po Miesiu i wyszłam z pełną torbą:))
Oto moje zakupy dresy, sweter r. 86 i ponczo kąpielowe nowe z metką- wszystko 23 zł- grzech nie brać! :-D
P1130113.jpgP1130110.jpgP1130111.jpgP1130112.jpg
NA jednym ze zdjęć baleriny ze smyka- jak któraś lubi kropki i ma mniej niż 38- niech po nie leci, bo są boskie:-D To już 3 dzień szalonych zakupów u mnie- wszystko okazyjnie:-)

Do góry