reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

o matko, czy ja mogę sobie jakoś zbanować ten wątek? zaraz zachoruję na to cosatto, a SZCZERZE obiecywałam mężowi, że x-lander to jedyny wózek, którego będziemy potrzebować!!! ehhh....

a ja właśnie szukam pomyslu na prezent zabawkowy dla małego.. u nas jest taka tradycja, że chrzestni coś dają małemu na Wielkanoc, no i zostałam poproszona o wskazówki, a pomysłu nie mam, a może mam za dużo ;) chciałabym coś w granicach 50-70zl, macie jakieś pomysły?

reklama
Andariel, ma folię przypinaną, dopasowaną, śpiworek, torbę i uchwyt do przenoszenia. Jest lekki ale stabilny. Rozkłada się prawie na płasko- do spania jak najbardziej ok. Naprawdę, jak ktoś nie chce wydać dużo kasy a chce mieć super wózeczek, to baaaardzo polecam. Na początku dziwnie mi się jechało ( w porównaniu z x-landerem), ale co do maclarena miałam podobne odczucia, więc to po porstu z parasolkami tak jest.

e. jego wadą jest malusi jak dla mnie kosz na zakupy, ale te cosatto takie same mają...

A to nasz nowy nabytek.
spacer12_pink3.jpg

Przepraszam za wielkość zdjęcia ale kopiowałam z neta :-)
Wózek lekki, zwinny do miasta. X jumpera zostawiam na cięższe tereny.

Widziałam też wczoraj w sklepie inny wózio....piękny i taki inny niż wszystkie.
Bardzo mi się podobał! * NOWA !!! NUNA PEPP 2012 WÓZKEK + FOLIA GRATIS (2202072109) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Długo zastanawiałam się nad nim ale jednak zdecydowaliśmy do miasta wziąć ten tańszy i co zajmuje mniej miejsca.

reklama
dziękuję :-)

Aestima......a ten wózek NUNA...cudny! Nie moglam od niego odejść, naprawdę taki jedyny w swoim rodzaju. Bardzo lekko się prowadzi także jakby któraś chciala to polecam. Cena tylko wyższa niż tradycyjnych parasolek, bo prawie 700 zł

Do góry