reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
trasia ciekawy i ładny wózek, tylko obstawiam, że nie zmieści Ci się do bagażnika tak łatwo jak parasolka. Do Yarisa maclaren wchodzi do bagażnika (nieposzerzonego!!!) po skosie bez problemu

ja mam coneco wozek...
kupilam dla starszaka jak byl maly, ale tylko dlatego zeby w samochod miescic
o taki
WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA FLASH CONECO BONUSY 24h (2210840902) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
niebieski mam.
Nie zawiodl mnie puki co ;-) Ale powiem Wam ze kupilam go i mlody pare razy w nim tylko jezdzil, bo jak zaczol chodzic mi to niechcial w wozku jezdzic tylko na nogach zapierdzielal mi i mial wioecej sil niz ja na spacerach ;-) Stoi u tesciow w garazu od dawna i sie kurzy ;-) Zobaczymy jaka Misiula bedzie, jak pojdzie po braciszku ze siedziec w wozku nie bedzie chciala to wozek nie uzywany prawie bedzie hehehe

Trasiu, a mi się te wózki jakoś nie widzą... No ale to kwestia gustu. Nie słyszałam nic o nich. Może popatrz na ceneo itp. - tam ludzie wstawiają opinie. Ja tak sprawdzałam swój wózeczek ;-)

Kasiawilde - polecam się ;-) :*

mrsmoon porównywałam w sklepie oba wózki złożone i ten espiro jakoś tak się skłąda, że zajmuje dużo mniej miejsca niż parasolka. Jest tylko odrobinę szerszy ale znacznie krótszy.

zołza powiem ci, że mi się na zdjęciach też nie podobał ale jakoś w sklepie wypadł znacznie lepiej niż inne, Marysia w nim fajnie wyglądała.

tak naprawdę to cały czas otweram zdjęcia cosatto swft... zakochałam się. Platonicznie :(

trasiu ja jednak do naszego bagażnika radzę Ci parasolkę zdecydowanie. Jak szerszy niż maclaren złożony, to już się nie zmieści bez poszerzania bagażnika i oprócz tego, że bagażnik masz zawalony wózkiem, to i tył niepraktyczny, bo jak przesuniesz tylną kanapę, to sama wiesz ile z tyłu miejsca zostaje. A z parasolką odzyskujesz funkcjonalność auta. Maclaren jest wysoki a więc po złożeniu dłuuugi a pomimo to mieści się po skosie bez problemu, tylko półki nie zakładam. Cosatto też mi po głowie chodził, tylko ja chciałam zupełnie unisexowy wózek a one jednak mają kolory i wzory sexowe, że tak się wyrażę;-)

trasia - Ty wiesz, że ja cosatto kocham milością namacalną, prawda? i to do tego stopnia, że zamierzam w wózku z różowym wnętrzem budki wozić Leosia, a co:-D szkrab zaliczył już kurs w ch i prezentował się super - obalamy stereotypy:-D a jak zakładasz tą osłonkę na nóżki, która ma fajny napis i wzór, to ludzie nie przejda obojętnie:tak:na naszej osłonce jest napis "say hello" i już parę razy ludzie z uśmiechem mówili do nas "hello":-Da jak się go rozłoży, to na tylnej "ściance" jest "weave goodbye" - no i jak nie zakochac się w takim wóziu:-);-)
do tego trasia - cosatto dba o detale, nic się tam nie rozpruwa, nie klekocze, oslonka ocieplana polarkiem zapinana na solidny zamek, folia na deszcz czy wiatr zapinana do budki i stelaża - dokladnie przylega; a jednak jest atrakcyjniejszy cenowo od Maclarena;
ale dobra, ciiiiii, ja się może więcej nie odzywam;-)

edit. doczytałam o espiro - moja koleżanka z osiedla ma taki tylko 3-kołowy i mówiła, że gdyby byl 4-kołowy, bylaby zadowolona; mnie się podoba sposób składania nie w parasolkę tylko właśnie tak jak ten;

Ostatnia edycja:
reklama
trasiu może szukaj na all używanych cosatto - czasem jest rzut i po kilka aukcji w tym samym czasie jest; albo czasem trafi się nówka w cenie znacznie niższej od sklepowej, bo ktoś sobie sprowadził z Anglii, gdzie generalnie wózki sa o 1/3 tańsze niż te sprzedawane u nas; kwestia tylko czasu, bo jak to pilna sprawa, to wiadomo...

Do góry