reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Kochane wybaczcie że jak tak tylko hasłowo i w wątkach pobocznych ale mam czasobrak ze wszystkim..
Ja w temacie wózka bo ciągle jestem niezdecydowana - co myślicie o Coneco Traper : CONECO TRAPER Wozek spacerowy New WYSYŁKA 0zł (2173615697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Widziałam go na żywo tylko z daleka na spacerach, dość dużo tych wózków jeździ więc chyba jest w porządku ale może widziałyście i macałyście, jakieś bliższe spostrzeżenia??? będę wdzięczna :)

reklama
dzięki dziewczyny :)

Zołza ja tak myślę o czymś tego typu tylko i wyłącznie do karmienia wyjściowego, a że wiosna to wyjść dłuższych mamy w planach coraz więcej... tylko z drugiej strony to już mi chyba odbija ;) zastanowię się :p

andariel fajnie, że u Was daszek się sprawdza :) bo ja szczerze mówiąc nie znam nikogo kto coś takiego użytkuje... a parasolek do wózka szczerze nienawidzę i nie chcę ich więcej używać!

Anapi a jak to ma działać w spacerówce bo ja jakaś ciemnawa ;)

Madzioolka co prawda nie znam nikogo, kto by jeździł Coneco, ale zakodowało mi się w głowie (jak swego czasu szukałam wózka dla Ninkowatej), że Coneco odpada z uwagi na wiele negatywnych opinii; nie wiem jak do tego podchodzisz, ale ja bym się bała złamanego stelaża czy odpadających kółek podczas spaceru; bo nie wierzę, że akurat mi trafiłby się super sprawny egzemplarz;)
kasiawilde - a wiesz, że ja też tego daszka nigdy nie widywałam na spacerach - ale dla mnie jest on wręcz zbawienny; nie ma nic gorszego niż szamotanie się z parasolką na spacerze w wietrzny słoneczny dzień (no, może jedynie szamotanie się z niedopasowaną do wymiarów wózka folią przeciwdeszczową;-))

Madzioolka ja Ci odradzam Coneco...moja przyjaciółka go miała i powiedziała że więcej tego dziadostwa nie kupi....zresztą poczytaj sobie opinie na Ceneo.pl

reklama
Kasiawilde - po dłuższym przemyśleniu nie tylko aby Ja - Zołza nie czuła się samotna i jedyna zołza plus solidarnośc grupy warszawskiej ;-) przychylam się do tego "troszeczkę". :sorry: Te szmaciane krzesło to takie byle co - widziałam w realu - karmić możesz w spacerówce, się sprawdziło w sobotę w restauracji u Młodej gdyż tamtejsze krzesełko był zdecydowanie za duże a Krysia nie trawi przypinania - poza w miarę w foteliku.
Mrsmoon - czapa fajna, ja w tym tygodniu jadę po robioną na zamówienie dla Młodej błękitna z błękitną wstążką w białe kropki. Widziałam fotki - jest cudna :-p A co do monitora to w jednej pracy miałam taki który mogłam ustawić w pionie, kto wchodził to się dziwił :-D

Do góry