reklama
kasiawilde
Fanka BB :)
Olga daj znać koniecznie jak ta niania ja żadnej nie posiadam, ale przymierzam się do zakupu
Silva ja również jak mrsmoon polecam x-landera xa
Silva ja również jak mrsmoon polecam x-landera xa
Pierwszya komorke kupilam sobie sama Mialam 16 lat i pol wakacji pracowalam jako korepetytorka i kupilam sobie zestaw Idea (chyba tak sie ta siec nazywala) z telefonem siemens A 50. Ale bylam dumna
Jako ciekawostka - moj ojciec kupil sobie pierwsza komore w 1993r - wazyla ok 2kg i przypominala walizeczke ze sluchwka, kosztowalo to wtedy tyle co nowy "maluch".
Jako ciekawostka - moj ojciec kupil sobie pierwsza komore w 1993r - wazyla ok 2kg i przypominala walizeczke ze sluchwka, kosztowalo to wtedy tyle co nowy "maluch".
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ten telefon to się kaloryfer nazywał :-) A ja sprawdziłam kiedy na rynek weszła Idea i wyszło mi, że miałam 24 lata jak nabyłam sobie komórkę, byłam tuż po studiach.Jako ciekawostka - moj ojciec kupil sobie pierwsza komore w 1993r - wazyla ok 2kg i przypominala walizeczke ze sluchwka, kosztowalo to wtedy tyle co nowy "maluch".
Dziś byłam u Andariel - Leo i Ninka super - no i powrócił mi pomysł aby kupić kamerę aby Młodą kręcić. Chciałabym lekką, z mocną baterią/akumulatorem i prostą w obsłudze oraz z długą gwarancją.
To tak jeszcze co do telefonow, to u moich dziadkow by taki wielki stary wojskowy telefon (walizka z szelka, sluchawka i duzo pokretelek). Jak sie krecilo te guziki to mozna bylo podsluchiwac sasiadow, policje i poczte, to byla nasza ulubiona zabawa. Az pewnego dnia przyjechala jakas ekipa z Warszawy bo dowiedzili sie o tym telefonie i chca go odkupic do muzeum wojskowego, bo to bardzo wyjatkowy model (no a babcia oczywiscie oddala go) i skonczyla sie zabawa :-)
traschka
Mama Marysi
forever ja mam kamerke sony, taka malenka i leciukta. Kreci w HD i jest genialna. Bardzo polecam. Chyba cos takiego albo podobna 2 KOLORY KAMERA SONY HDR-CX130 LRS+torba OLSZTYN (2112299244) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Misialina
Fanka BB :)
Forever my mamy taką i jeste rewelacyjna...jest naprawdę dobra a cena też zachęcająca i maleńka...w kieszeni ją schowasz BENQ DV S21 Kamera FullHD + 8GB + Etui Gw.24m WaWa (2123599449) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
andariel
mama super dwójki :]
naszą mogę polecić - prosta (prostacka, hihi) w obsłudze, a wiele potrafino i powrócił mi pomysł aby kupić kamerę aby Młodą kręcić. Chciałabym lekką, z mocną baterią/akumulatorem i prostą w obsłudze oraz z długą gwarancją.
Kamera Sony HDR-XR155 - opis, informacje, dane techniczne produktu
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Rozpiętość cenowa kamer duża, muszę pomyśleć.
A ja się zakochalam w plecaczkach Plecaczek LittleLife Animal Pack Biedronka {109.00zł} - Plecaczki dla najmłodszych / Maluszek w podróży :: Tublu.pl - widziałam je na żywca, są super, zamierzam wpisać na listę prezentów dla Młodej na roczek.
A ja się zakochalam w plecaczkach Plecaczek LittleLife Animal Pack Biedronka {109.00zł} - Plecaczki dla najmłodszych / Maluszek w podróży :: Tublu.pl - widziałam je na żywca, są super, zamierzam wpisać na listę prezentów dla Młodej na roczek.
reklama
Podziel się: