reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

zolzik, kati ja też swoją pierwszą komórkę po maturze dostałam:tak:
Olga będziesz zadowolona, my mamy nianię z monitorem oddechu z Angelcare i nie mogę na nią narzekać

reklama
Pierwszya komorke kupilam sobie sama :-D Mialam 16 lat i pol wakacji pracowalam jako korepetytorka i kupilam sobie zestaw Idea (chyba tak sie ta siec nazywala) z telefonem siemens A 50. Ale bylam dumna :-D
Jako ciekawostka - moj ojciec kupil sobie pierwsza komore w 1993r - wazyla ok 2kg i przypominala walizeczke ze sluchwka, kosztowalo to wtedy tyle co nowy "maluch".

Jako ciekawostka - moj ojciec kupil sobie pierwsza komore w 1993r - wazyla ok 2kg i przypominala walizeczke ze sluchwka, kosztowalo to wtedy tyle co nowy "maluch".
Ten telefon to się kaloryfer nazywał :-) A ja sprawdziłam kiedy na rynek weszła Idea i wyszło mi, że miałam 24 lata jak nabyłam sobie komórkę, byłam tuż po studiach.
Dziś byłam u Andariel - Leo i Ninka super :happy: - no i powrócił mi pomysł aby kupić kamerę aby Młodą kręcić. Chciałabym lekką, z mocną baterią/akumulatorem i prostą w obsłudze oraz z długą gwarancją.

To tak jeszcze co do telefonow, to u moich dziadkow by taki wielki stary wojskowy telefon (walizka z szelka, sluchawka i duzo pokretelek). Jak sie krecilo te guziki to mozna bylo podsluchiwac sasiadow, policje i poczte, to byla nasza ulubiona zabawa. Az pewnego dnia przyjechala jakas ekipa z Warszawy bo dowiedzili sie o tym telefonie i chca go odkupic do muzeum wojskowego, bo to bardzo wyjatkowy model (no a babcia oczywiscie oddala go) i skonczyla sie zabawa :-)

reklama
forever boskie te plecaczki, szkoda, że nie ma zdjęcia biedronki z kapturkiem na dziecku:-( to musi być widok!
a co z wózkiem? znalazłaś już jakąś parasolkę?

Do góry