reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

ja mialam wczesnie tel kom, mialam chyba 12 lat. Ale wciaz wyjezdzalam, mialam koncerty, rodzice musieli po przyjezdzac w rozne miejsca wiec telefon znacznie to ulatatwial i czulam sie znacznie bezpieczniej dzieki niemu. Nieraz bywalo, ze wracajac z koncertu wysadzili mnie w zupelnie innym miejscu niz bylo planowane, bo zespolowi bylo nie po drodze...
teraz nie wiem kiedy dziecku kupuje sie tel. Pewnie w podstawowce maja juz wszyscy. Nie wypowiadam sie ppoki co na ten temat, cobaczymy co bedzie za kilka lat. Trzeba sie troche dostosowac do panujacych czasow i jesli wszyscy w klasie beda miec to nie chce skazywac dziecka na pewnego rodzaju odmiennosc. Dzieci tego nie lubia.

reklama
Silva - nasz: Baby Design Sprint opinie użytkowników - Cokupic.pl
Jeszcze nie wyjeżdżaliśmy nim na spacer, ale zebrałam opinie i zdecydowaliśmy się nań ;-)
product-169-l-1.jpg

Silva na wertepy X-lander XA idealny, szczerze polecam, trasia w góry się z nim wypuszczała:tak:duże kółka, pompowane, bez bieżnika

_Olga_ - my mamy nianię Philips Avent i się zepsuła - nie zbiera dźwięku. :-(
Wózkowo nie pomogę, bo my wciąż w gondoli ( super się śpi tamże :-) ) i do obu mam spacerówki. Spacerówka Ediego w kolorze zielonym prezentuje się bardzo efektownie. :tak:
Telefon - ja kupiłam gdy zadebiutowała Idea ( obecnie Orange ), kiedy Młodej to się jeszcze nie zastanawiałam.

O Fonku mysle jak Amela pojdzie do szkoły, bo przeciez nie mamy juz w domu stacjonarnego,a co prawda nie zamierzam jej nadługo zostawiac samej ale zawsze jest jakis kontakt, wlasnie ze wzgledu na mode kupowania dzieciaka na komunie smartfonów i tych innych wole ten kontakt jest a bajerów brak.

Ironia
Jestem w t - mobail od 5 lat i wlasnie szukam alternatywy.

asinka
Fajnie wyglada - jaki macie kolor?

silva
do tysiaca to nie taki tani :-))) moze baby sprint o ile pamietam zołza go ma ale nie wiem czy koła nie za małe na wertepy

trasia
Mnie te kilka lat mniej zostało do Ameli, a teraz juz 6 latki do szkoły ida

mgordon, myslałam , że już teraz;-) W sumie racja- kiedys były stacjonarne a teraz nie ma no i rzeczywiście taki lepszy niż to wydziwianie z bajerami- dzieciakom odwala od tego, heh

ja mam plusa i jestem zadowolona
a pierwszy telefon miałam na pierwszym roku studiów - no to chyba jestem największym odmieńcem ;-);-):-D

reklama
Do góry