reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Mgordon...jeśli przeglądasz neta w telefonie i robisz zdjęcia komórką to polecam SE NEO V. Robi piękne fotki, interenet przeglądasz bez problemu, nagrywa filmy w jakości HD. Mój M go ma i jest mega zadowolony. Minusem jest wielkość telefonu no ale coś za coś. A telefon mam w plusie i mega dużo darmowych minut plus 5 nr gratis.

w tym temacie nie pomogę- nawet nie wiem jak mój tel się nazywa:-DAle chyba mam nokię:-D:-D:-D Kompletnie nie przywiązuję wagi do takich gadżetów. Ważne, ze dzwoni, choć z odbieraniem to u mnie na bakier- nigdy nie mam kom. przy sobie, bo czuję się jak na smyczy:sorry::-D
A z tym tel dla Ami to na poważnie??????:szok: Ja byłam zniesmaczona jak chrześnica na komunię dostała... Mieszko - mimo wielkiej ( już teraz!) miłości do naszych komórek- na swoją będzie musiał długo poczekać.

ja odradzam t-mobile...strasznia porazka...od 95 roku bylam w erze i było super teraz po przejeciu porazka..tmobile polaczyl nadajnikiz orange i wylaczyli polowe tmobilowych i orangowych - wiec orange tez odradzam... :dry:

ja pierwsza komorke dostalam jak mialam 13 lat :-) ;-) fajny ten fonik - ale nie wiem czy bedzie potrzebny... i tak przeciez 4 letnie dziecko samo nie chodzi na pole :-) a potem jak bedzie mial te 9 -10 lat to pewnie bedzie trzeba cos kupic zeby dzwonil np jak bedzie chcial od kolegi wrocic do domu :blink:

Jakoś ja jak miałam 9 lat nie musiałam mieć kom i radziłam sobie doskonale- a to od rodziców koleżanki się zadzwoniło, a to umówiło się z mamą na konkretną godzinę i nie było zmiłuj- trzeba było być na czas- fajnie to dyscypliny uczyło i wywiązywania się z terminów. Z Miesiem będzie podobnie. Ja jestem na nie, ale widocznie jakiś dziwoląg ze mnie. Ja kom dostałam w 3 gimnazjum:tak:

Ja polecam Play. Nie dość, że mają fajne telefony, to duże promocje w sieci. Ja mając na kartę przy doładowaniu za 30 zł dostaję 1000 smsów na miesiąc do wszystkich sieci.
A co do zakupów, to kupiłam ostatnio wózek spacerowy BabyActive "Q" i od wczoraj go testujemy :-) Super wygląda i tak samo się nim jeździ, ale to dopiero początek, więc zobaczymy jak będzie dalej ;-)

Też polecam PLAY! A telefon mam zwykły - byle dzwonić można i smsy wysyłać ;-) Jedyny "bajer" to aparat 5mega ;-)

Co do tel. dla dzieci - Edi będzie musiał poczekać, jak Mieszko, jednak będę obserwowała rówieśników, bo jednak nie chcę, żeby moje dziecko jako jedyne nie miało tel. - żeby nie był "dziwolągiem". Tak więc zobaczymy, jak to będzie za 8-10lat ;-)

ja nie polecam play wręcz szczerze odradzam , mój miał mega przeboje z ta firma nie dość że sprzedali mu lipny telefon (musiał się użerać by wymienili) a po jego włączeniu 20 minut po przedłużeniu umowy dostał esa że limit kredytowy wynosi 1500zł i przyszedł rachunek na tą kwotę, trzeba było wysyłać pisma itd by zarząd playa umorzył kwotę bo w końcu to oni są winni on tego nie nadzwonił...potem nie wysłali faktury do zapłaty i odcieli tetefony a niby jak zapłacić fakturę która nie przyszła....ah szkoda mówić, dla mnie play to jeden wielki przekręt i jako jedyni na rynku mają w umowie kruczek że podczas trwania umowy mogą zmienić opłaty szok....nic dodać nić ująć...

Dziewuszki, nie było mnie 2 tygodnie, bo modem mi się zepsuł - teraz mam zastępczy. Mam pilny temat - pewnie omawiany już tutaj nie jeden raz, ale nie dam rady się cofnąć... chodzi o spacerówkę. Muszę już kupić Szymkowi bo biedak męczy się godolce - mimo tego że ma jeszcze zapas miejsca, ale wiadomo, że wolałby zwiedzać w pozycji siedzącej. Zależy mi na tanim wózku - maks do 1000 zł. Żeby miał koła dobre na wertepy, najlepiej bez bieżnika, żeby nie trzeba było kup wygrzebywać;), żeby się rozkładało siedzisko na płasko, żeby był w kolorze zielonym:))) możecie coś polecić na szybko, bo w weekend chcemy kupić...? Z góry dzięki za podpowiedź!

reklama
Do góry