reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Ale mi nie chodzi o wygląd... Tt od używania ( a przecież używane rzadko, bo u nas cycek króluje, wcześmiej sporadycznie zostawiałam nich swoje mleczko jak wychodziłam) zrobiły się takie zamglone jakby i porysowane... Avent natomiast ok i lovi niekapek też. I jakieś takie poręczniejsze są dla mnie.

reklama
A co do wyglądu- zadzwoniła kiedyś do mnie teściowa, że kupiła butelkę bo już taka piękna, że powstrzymać się nie mogła. Mówię jej, że bez sensu, 3 już mam a i tak nie używam ( MIesio miał 3 m-ce) a ona, że jak zobaczę to zmienię zdanie, bo taka piękna. WIęc czekałam co za cudo mi przyniesie i wiecie co to było?? TT 150 ml... No nie wiem gdzie tego piękna się dopatrzyła:-D

Aestima - :rofl2::rofl2::rofl2:
mi te TT właśnie wizualnie się takie poręczne wydają... i takie "bulwiaste" smoki wydawały mi się cyckopodobne... hmm, że też nie mam jak podjechać do CH i pooglądać w spokoju...

Oli od poczatku miał tt i nie jestem zadowolona teraz mamy avent - szybko sie niszcza te tt - przynajmniej moje, a smoczki szybko pekały.
Co do firmy mam - mamy z niej smoczki uspokajajace i sa fajne - Oli innych nie chce.

A z tt Amela ma bidon taki z rurka i tez dramat - ciezko sie pije nawet mi.

Oznajmiam że foremki Mula z Ikei są rewelscyjne...Malwina zachwycona :)

My też mamy łóżeczko Baby Dream Design i jestem zadowolona :)

No i też używam butelek z TT i jestem bardzo zadowolona i ładnie się prezentują jak dla mnie

Dokładnie Mgordon- strasznie się niszczą- już te nasze pomimo tego, że były uzywane dosłownie kilkanaście razy a co dopiero Twoje- używane codziennie...
Podobnie smoczki uspokajające lovi- dramat, a niekapek już ok.
Smoczki super aventa- nie do zdarcia:tak:

a moje butelki TT wyglądają normalnie pomimo codziennego używania :confused: Wiadomo, że kilka rysek mają ale tylko jak się przypatrzę z bliska. Nawet porównałam z nową, bo mam jeszcze jedną nieodpakowaną i nie ma specjalnej różnicy... ciekawe dlaczego? Jakieś różne partie?

reklama
NIe wiem Trasia, ale dla mnie nawet nowa w zestawieniu z aventowską wygląda na jakąś taką nieświeżą ( jobla mam??)a po jakimś czasie używania, to już masakra...Ja chyba już wywalę swoje tt, bo mam tylko te małe (150ml), więc na szczęście już się nie przydadzą...

Do góry