reklama
andariel
mama super dwójki :]
godne polecenia są Cosatto - angielskie wózki, lekkie, trwałe, a jednocześnie o b.ciekawym wyglądzie; my mamy cosatto (swift lite supa, z napisem "say hello") po Nince, ale ma różowe wnętrze budki, więc nie wiem czy go nie sprzedamy i sie za czymś bardziej męskim rozejrzymy; się zobaczy!
haucki tez są mocne i widzę, że już teraz leciutkie robią;
my z Leosiem póki co jeździmy spacerową wersją naszego mikado; nie ma jednak jak pompowane koła na naszą pluchowatą pogodę;
haucki tez są mocne i widzę, że już teraz leciutkie robią;
my z Leosiem póki co jeździmy spacerową wersją naszego mikado; nie ma jednak jak pompowane koła na naszą pluchowatą pogodę;
Aestima
Fanka BB :)
Andariel, a ten polecasz?
BRĄZOWA SPACERÓWKA W PASKI cosatto hipo (2052824366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bo szukam czegoś taniego tylko na wypady... Hauck beznadziejny ( ten w tesco), bo strasznie kopie się hamulec podczas jazdy. A w cosatto???
BRĄZOWA SPACERÓWKA W PASKI cosatto hipo (2052824366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bo szukam czegoś taniego tylko na wypady... Hauck beznadziejny ( ten w tesco), bo strasznie kopie się hamulec podczas jazdy. A w cosatto???
Aestima
Fanka BB :)
coraz bardziej nastawiam się na ten... Wózek Spacerówka Baby Design MINI 2011+WYSYŁKA!!! (2034326268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czerwony.
mgordon, czy w nim kopie się hamulec podczas jazdy???
czerwony.
mgordon, czy w nim kopie się hamulec podczas jazdy???
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - a Ty nie kupowałaś od razu wersji wózka ze spacerówką ? Muszę zapytać koleżanki od której mam mój domowy wózek jak spacerówka się ładuje do samolotu - byli w Egipcie jak synek miał 8 miesięcy - bo tego pożyczonego - nawet jakby lepszy był nie chcę zabierać żeby się coś nie stało z nim.
andariel
mama super dwójki :]
Andariel, a ten polecasz?
nie chcę Cię martwić, ale w większości wózków typu: parasolka niestety na początku kopie się w tyłeczek - kwestia przestawienia się na inne gabaryty, wierz mi ten z linka ma kiepsko regulowane siedzisko, bo za pomocą paska (a lepiej gdy jest to regulowane płynnie), choć pasek też ma swoich zwolenników (ja do nich nie należę, nie wyobrażam sobie majstrować z tyłu wózka na spacerze); i nie ma żadnej siatki pod spodem, a jest to przydatna sprawa;
reklama
forever, przypuszczam, że mrsmoon ma tak jak ja- spacerówkę od x- landera, ale nam chodzi o taką dodatkową, lekką, na wypady, zakupy:-) ta od x- landera chyba z 15 kg waży...
Dokladnie tak:-) w x-landerze pasek mi nie przeszkadza
Podziel się: