reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

ok juz widze co i jak ;) a to nam nie potrzeba bo kupowalismy cały zestaw xlandera imamy spacerówke :) zreszta mlody w niej jezdzi juz od listopada :)

reklama
godne polecenia są Cosatto - angielskie wózki, lekkie, trwałe, a jednocześnie o b.ciekawym wyglądzie; my mamy cosatto (swift lite supa, z napisem "say hello") po Nince, ale ma różowe wnętrze budki, więc nie wiem czy go nie sprzedamy i sie za czymś bardziej męskim rozejrzymy; się zobaczy!
haucki tez są mocne i widzę, że już teraz leciutkie robią;
my z Leosiem póki co jeździmy spacerową wersją naszego mikado; nie ma jednak jak pompowane koła na naszą pluchowatą pogodę;

Mrsmoon - a Ty nie kupowałaś od razu wersji wózka ze spacerówką ? Muszę zapytać koleżanki od której mam mój domowy wózek jak spacerówka się ładuje do samolotu - byli w Egipcie jak synek miał 8 miesięcy - bo tego pożyczonego - nawet jakby lepszy był nie chcę zabierać żeby się coś nie stało z nim.

Andariel, a ten polecasz?
BRĄZOWA SPACERÓWKA W PASKI cosatto hipo (2052824366) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bo szukam czegoś taniego tylko na wypady... Hauck beznadziejny ( ten w tesco), bo strasznie kopie się hamulec podczas jazdy. A w cosatto???

nie chcę Cię martwić, ale w większości wózków typu: parasolka niestety na początku kopie się w tyłeczek - kwestia przestawienia się na inne gabaryty, wierz mi:) ten z linka ma kiepsko regulowane siedzisko, bo za pomocą paska (a lepiej gdy jest to regulowane płynnie), choć pasek też ma swoich zwolenników (ja do nich nie należę, nie wyobrażam sobie majstrować z tyłu wózka na spacerze); i nie ma żadnej siatki pod spodem, a jest to przydatna sprawa;

forever, przypuszczam, że mrsmoon ma tak jak ja- spacerówkę od x- landera, ale nam chodzi o taką dodatkową, lekką, na wypady, zakupy:-) ta od x- landera chyba z 15 kg waży...

reklama
Do góry