reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

No właśnie, niech on wybierze:-) Bo bez wózka mini chyba nie da się obejść? I tak trzeba coś kupi, no nie? Tak byłoby z głowy już:-)

reklama
Popieram Mgordon - jak to ma być tylko dodatkowy wózeczek, to brałabym tańszy i mniejszy. Też będziemy mieli jeszcze jeden wózek, taką zwykłą spacerówkę-parasolkę do auta.

Wpadłam podzielić się fajnym zakupem.
Stos poduszek i maluszek
Super książka! Piękne kołysanki (wilele z nich dla mnie zupełnie nowych), cudne ilustracje i naprawdę pięknie śpiewają. Rozczuliła mnie kołysanka " raz , dwa, trzy, które zwierzątko już śpi" i " chmurka się uniża". Jest też specjalna kołysanka dla synka i dla córeczki. Mamy multum książek, ale ta jest na razie nr 1! A mamy ją dopiero jeden dzień:-)

placiłam w empiku 24,90. Naprawdę rewelka:) Bardzo polecam! Wczoraj płyta leciała sobie a my z książki śpiewaliśmy, niedługo nauczymy się wszystkich na pamięć:-)

Nie wiem czy w odpowiednim wątku piszę, a może warto założyć nowy - spacerówkowy-parasolkowy, bo pewnie większość z nas będzie coś kupować. Ja bym chciała poznać Wasze typy(zeberko Ty masz chyba duuużo do powiedzenia w tym temacie). Interesuje mnie parasolka do 1000pln raczej nowa, rozkładana na płasko i szeroka oczywiście. Najlepiej, żeby zmieściła się do mojej yariski. Albo musi mieć przekładane siedzisko/rączkę albo conajmniej okienko w budce, budkę naciąganą do pałąka, nie wiem co jeszcze jest ważne, może niech doświadczone mamy się wypowiedzą.
Oglądałam cybex callisto - nie ma okienka w budce
cybex topaz jakoś do mnie nie przemawia
maclareny za drogie
peg perego pliko - mam mieszane uczucia
inglesina trip wygląda na delikatną
patrzyłam na inglesinę zippy ale droga...
no i jak zawsze mam dylemat a w kwietniu chciałabym coś kupić

reklama
Do góry