reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

dolis - cosatto ma wiele opcji, również takich unisexów; jedynie w sklepach stacjonarnych mogą mieć wybrane, najpopularniejsze modele; no i czasem warto poszukać na allegro - ja swój kilka lat temu kupowałam od gościa, który sprowadzał je z Anglii za 550 pln (ale gwarancji nie miałam w związku z tym); w sklepach czasem żądają śmiesznie wysokiej kasy za ten sam produkt...

reklama
Andariel, wiesz, darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby a poza tym jakoś bardzo się cieszę, że jak dotychczas mogłam unikać sklepów/stoisk z łóżeczkami i wózkami - i tego się będę trzymać. :-pAle zdecydowanie wolę prowadzić wózek domowy niż samochodowy - lepszy jakościowo - z uwagi na to, że ten drugi jest wyżej i mimo 4 pozycji rączki, w najniższej nie czuję się w 100 % komfortowo. :-(
Kupiłam dziś książkę polecaną przez Aestimę - Stos poduszek i maluszek - nie planowałam wizyty w Empiku, pamiętałam tylko okładkę, że kołysanki z płytą i poduszka w tytule. Pani w informacji znalazła najpierw w komputerze via internet ,a potem na dość długo zniknęła poszukać na półce ale się udało :-) Piosenki super, faktycznie tylko naprawdę nieprzemyślany a wręcz idiotyczny sposób zamocowania płyty, taki jednorazowy...

Ostatnia edycja:
Ja też zakupiłam książeczkę z płytą, ale chyba jesteśmy konserwami jak chodzi o kołysanki i nam najbardziej pasują w wykonaniu duetu Grzegorz Turnau & Magda Urman. Naprawdę goraco polecam, są cudne !:tak:

rowniez popieram setane - umer i turnau wymiatają ;) my w sumie nie sluchamy kołysanek przed snem..w dzien słuchamy róznych piosenek i śpiewamy Beniowi a wieczorem przed snam tatuś zazwyczaj śpiewa kołysanke i księciu Beniuszku :-):tak::-D

forever, fajnie, że Ci się podoba książka. My jesteśmy teraz fanami " cieni" i " baranków" :-) A że płyta tak lipnie umocowana- u nas i tak płyta będzie sobie w płytowni a póki co na stałe zamieszkała w kieszeni cd w kompie- słuchamy do każdego spania- dziennego i nocnego:-)

No to nieciekawa perspektywa z tym McLarenem - mnie niestety wypchnęli z kolejki po wzrost :baffled:

HA HA HA HA HA :-D:-):-D:-):-D:-) Cudna jesteś :-D

Dziewczęta, bardzo proszę o pomoc. U kogo kupowałyście DOIDY CUP? Bardzo proszę o polecenie sprzedawcy :-) Teściowa w sobotę coś o kubeczkach zagadała, wspomniałam, że ten chcemy kupić, zapytała, ile kosztuje, powiedziałam jej, a ona wyjęła 50zł i powiedziała, że to na kubeczek i bluzeczkę ;-) Podziękowałam i teraz tylko muszę wybrać, u kogo kupić ;-)

reklama
Ja - Zołza - ja też tu - b.fajna Pani prowadzi ten sklep - od razu trzy i jeśli chcesz to mogę Ci jeden odstąpić - tylko niestety nie mam zielonego tylko żółty i czerwony bodajże
Setana i Ironia - a jaka to płyta Umer & Turnau ?
I moja płytowa uwaga - róbcie sobie kopie z oryginałów i tych kopii używajcie - ja właśnie zarżnęłam jedną płytę do usypiania Młodej i muszę jechać do koleżanki aby zgrać ponownie.

Ostatnia edycja:
Do góry