reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Wirginia śliczne mebelki!

Na nas czeka juz łóżeczko do odbioru z materacykiem. A w ikei ostatnio dokupiliśmy blat do przewijaka i pojemniki na boki ;)

reklama
Wirginia super ten zestaw! No i jasny a chciałaś biały więc fajny kompromis :-) super!

Blair co to za blat? I jakie pojemniki? Bardzo jestem ciekawa bo dużo szukam inspiracji w Ikei :p

Dream ja też nie mam materaca... :-( w dodatku nadal nie wiem jaki wziąć. Ale chyba jednak nie będę cudowac i gryka pianka kokos zostanie... A jakie wy bierzecie?

Malinka musiałam dużo walczyć o te mebelki :)

Evvula te mebelki wyszły na równe 700 euro bo babka aż o 1 euro nam zeszła z ceny

Ja materaca tez dalej nie mam :/ i nie wiem jaki kupić :/

Wirginia super mebelki :)

My tez materaca nie mamy ale bedzie chyba gryka i kokos bez udziwnień :-p
pomału zaczynam robic zakupy i zaczynam sie zastanawiac nad pieluchami i mysle ze pampersy tym razem odpuszczam jak popatrzyłam na ceny to lo jesu opinie innych firm sa całkiem całkiem i licze ze jak zaczne nie od najlepszych to nioe bedzie problemu. Przy dwóch pierwszych razach były pampersy potem nie mogliśmy zmienic na nic innego :/

a wy jakich pieluch uzywacie dla dzieci teraz?

reklama
Wirginia super mebelki :)

My tez materaca nie mamy ale bedzie chyba gryka i kokos bez udziwnień :-p
pomału zaczynam robic zakupy i zaczynam sie zastanawiac nad pieluchami i mysle ze pampersy tym razem odpuszczam jak popatrzyłam na ceny to lo jesu opinie innych firm sa całkiem całkiem i licze ze jak zaczne nie od najlepszych to nioe bedzie problemu. Przy dwóch pierwszych razach były pampersy potem nie mogliśmy zmienic na nic innego :/

a wy jakich pieluch uzywacie dla dzieci teraz?

Ja od początku używam Pampersów i tak zostanie. Raz próbowałam tych z Rossmana i raz z Biedry i nie ma absolutnie porównania z Pampersami! Pupa przy przewijaniu była wilgotna a w Pampersach nie (zaznaczam, że dość często zmieniam pieluszki, Hania nigdy nie chodzi w pampkiem w kolanach ;) ).

Do góry