reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Wirginia śliczne mebelki!

Na nas czeka juz łóżeczko do odbioru z materacykiem. A w ikei ostatnio dokupiliśmy blat do przewijaka i pojemniki na boki ;)

reklama
Wirginia super ten zestaw! No i jasny a chciałaś biały więc fajny kompromis :-) super!

Blair co to za blat? I jakie pojemniki? Bardzo jestem ciekawa bo dużo szukam inspiracji w Ikei :p

Dream ja też nie mam materaca... :-( w dodatku nadal nie wiem jaki wziąć. Ale chyba jednak nie będę cudowac i gryka pianka kokos zostanie... A jakie wy bierzecie?

Malinka musiałam dużo walczyć o te mebelki :)

Evvula te mebelki wyszły na równe 700 euro bo babka aż o 1 euro nam zeszła z ceny

Ja materaca tez dalej nie mam :/ i nie wiem jaki kupić :/

Wirginia super mebelki :)

My tez materaca nie mamy ale bedzie chyba gryka i kokos bez udziwnień :-p
pomału zaczynam robic zakupy i zaczynam sie zastanawiac nad pieluchami i mysle ze pampersy tym razem odpuszczam jak popatrzyłam na ceny to lo jesu opinie innych firm sa całkiem całkiem i licze ze jak zaczne nie od najlepszych to nioe bedzie problemu. Przy dwóch pierwszych razach były pampersy potem nie mogliśmy zmienic na nic innego :/

a wy jakich pieluch uzywacie dla dzieci teraz?

reklama
Wirginia super mebelki :)

My tez materaca nie mamy ale bedzie chyba gryka i kokos bez udziwnień :-p
pomału zaczynam robic zakupy i zaczynam sie zastanawiac nad pieluchami i mysle ze pampersy tym razem odpuszczam jak popatrzyłam na ceny to lo jesu opinie innych firm sa całkiem całkiem i licze ze jak zaczne nie od najlepszych to nioe bedzie problemu. Przy dwóch pierwszych razach były pampersy potem nie mogliśmy zmienic na nic innego :/

a wy jakich pieluch uzywacie dla dzieci teraz?

Ja od początku używam Pampersów i tak zostanie. Raz próbowałam tych z Rossmana i raz z Biedry i nie ma absolutnie porównania z Pampersami! Pupa przy przewijaniu była wilgotna a w Pampersach nie (zaznaczam, że dość często zmieniam pieluszki, Hania nigdy nie chodzi w pampkiem w kolanach ;) ).

Do góry