reklama
malinka89
Fanka BB :)
Wirginia super ten zestaw! No i jasny a chciałaś biały więc fajny kompromis :-) super!
Blair co to za blat? I jakie pojemniki? Bardzo jestem ciekawa bo dużo szukam inspiracji w Ikei
Dream ja też nie mam materaca... :-( w dodatku nadal nie wiem jaki wziąć. Ale chyba jednak nie będę cudowac i gryka pianka kokos zostanie... A jakie wy bierzecie?
Blair co to za blat? I jakie pojemniki? Bardzo jestem ciekawa bo dużo szukam inspiracji w Ikei
Dream ja też nie mam materaca... :-( w dodatku nadal nie wiem jaki wziąć. Ale chyba jednak nie będę cudowac i gryka pianka kokos zostanie... A jakie wy bierzecie?
Ja też taki wezmę, nie ma co eksperymentowaćDream ja też nie mam materaca... :-( w dodatku nadal nie wiem jaki wziąć. Ale chyba jednak nie będę cudowac i gryka pianka kokos zostanie... A jakie wy bierzecie?
waniliowe.love
Malinka musiałam dużo walczyć o te mebelki
Evvula te mebelki wyszły na równe 700 euro bo babka aż o 1 euro nam zeszła z ceny
Ja materaca tez dalej nie mam :/ i nie wiem jaki kupić :/
Evvula te mebelki wyszły na równe 700 euro bo babka aż o 1 euro nam zeszła z ceny
Ja materaca tez dalej nie mam :/ i nie wiem jaki kupić :/
Wirginia ja mam taki:ALVI POLSKA - Numero Uno dla Fr też miałam Alvi są genialne i niezniszczalne
kamila1983
Wirginia super mebelki
My tez materaca nie mamy ale bedzie chyba gryka i kokos bez udziwnień
pomału zaczynam robic zakupy i zaczynam sie zastanawiac nad pieluchami i mysle ze pampersy tym razem odpuszczam jak popatrzyłam na ceny to lo jesu opinie innych firm sa całkiem całkiem i licze ze jak zaczne nie od najlepszych to nioe bedzie problemu. Przy dwóch pierwszych razach były pampersy potem nie mogliśmy zmienic na nic innego :/
a wy jakich pieluch uzywacie dla dzieci teraz?
pomału zaczynam robic zakupy i zaczynam sie zastanawiac nad pieluchami i mysle ze pampersy tym razem odpuszczam jak popatrzyłam na ceny to lo jesu opinie innych firm sa całkiem całkiem i licze ze jak zaczne nie od najlepszych to nioe bedzie problemu. Przy dwóch pierwszych razach były pampersy potem nie mogliśmy zmienic na nic innego :/
reklama
Wirginia super mebelki
Ja od początku używam Pampersów i tak zostanie. Raz próbowałam tych z Rossmana i raz z Biedry i nie ma absolutnie porównania z Pampersami! Pupa przy przewijaniu była wilgotna a w Pampersach nie (zaznaczam, że dość często zmieniam pieluszki, Hania nigdy nie chodzi w pampkiem w kolanach ).
Podziel się: