reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

So happy Ja nawet nie wiedziałam, że takie są :-O

Kamila moim zdaniem jedną paczkę 1 albo od razu 2.
Ja przy Zuzi dostałam 1 więc zużyłam a potem od razu 2. A przy Weroni miałam od razu 2 bo one są chyba od 3,5 kg czy od 3? Weronia urodziła się z wagą 3310 g i były ok

reklama
Kamila ja nie kupowalam 1nek w ogole, kupilam 2ki 2-3 opakowania i na bierzaco dokupowalam lub meza wysylalam, czasem pieluchy nie podpasuja dziecku i sie uczuli wiec lepej nie robic wiekich zapasow jednego rodzaju i rozmiaru, niekiedy tez ten rozmiar najmniejszy jest za maly on jest chyba od 2,5kg do 5kg wiec jak dziecko duze sie urodzi to moga byc za male juz od poczatku, moje byly duze obie powyzej 4kg (4260g i 4150g) i ja od poczatku uzywalam 2jek od 3kg do chyba 6kg i tez nie dlugobje uzywalam bo Ala po tygodniu od urodzenia juz 5kg przekroczyla i bodajze pi 2-3 tygodniach przeszlismy na 3ki ;) wszystko zalezy jak duzecdziecko sie urodzi i jak szybko rośnie :)

Dzieki. Jak mam 1 paczkę jedynek i tam jest napisane 2-5kg. W srodku 23 pieluchy , chyba ciut za mało?

Kupiłam taka poduchę , w prawdzie używana ale nie mogłam sobie odmówić [emoji6]

ImageUploadedByForum BabyBoom1437305192.433142.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437305192.433142.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437305192.433142.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 150
Dzieki. Jak mam 1 paczkę jedynek i tam jest napisane 2-5kg. W srodku 23 pieluchy , chyba ciut za mało?

Kupiłam taka poduchę , w prawdzie używana ale nie mogłam sobie odmówić [emoji6]

Zobacz załącznik 701332

Moim zdaniem wystarczająco bo z tego co pamiętam (chyba że coś się zmieniło) to 2 wychodzą dużo bardziej ekonomicznie, jest ich więcej za podobną cenę a pasują na noworodki. Może porównaj ceny? Ale wtedy pamiętam dużo bardziej opłacało się kupić 2.

Krowa słodka :-))

reklama
Do góry