reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

to i ja wrzuce co ostatnio nabyłam ;)
Zobacz załącznik 699935Zobacz załącznik 699936Zobacz załącznik 699937Zobacz załącznik 699938Zobacz załącznik 699939
mam jeszcze pieluszki tetrowe, butelki aventu smoczki kosmetyki i kilka innych rzeczy, ciuszków nie kupuje bo siostra mojego meza ma mi przysłać po swojej córce... tyle co kupiłam kombinezony bo jej mała urodzona była w maju wiec takich ciepłych to raczej nie ma no i te spodenki bluzy itp to powyzej 9 miesiecy małych w ogóle nie kupiłam bo niby ona ma bardzo dużo... jak kuier mi przywiezie to wówczas zobacze czy mi cos brakuje i ewentualnie dokupie ;)

Wow super! Ja kupiłam ten z żyrafą :-) czekam az przyjdzie:-)

reklama
No! Doczekałam sie mojej przesyłki :-) ImageUploadedByForum BabyBoom1436891725.669135.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436891725.669135.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436891725.669135.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 111
A tam, teraz są te promocje i kuszą ale ja tam nawet nie wchodzę do tych sklepów. W przyszłym miesiącu dokupię sprawy łóżeczkowe a resztę ubrań we wrześniu bo teraz i tak nie ma tych cieplejszych ciuszków . Wyluzowałam totalnie ale to pewnie dzięki mojej mamie która nie potrafi przejść obok dziecięcych ciuszków obojętnie. Sprawa u mnie wygląda tak (gdzieś w innej szufladzie mam jeszcze dwa kombinezony, jakieś czapeczki, skarpetki i niedrapki):DSC_0187.jpg

Załączniki

• DSC_0187.jpg
    DSC_0187.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry