reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

reklama
Lanti super ten kosz :) i za taką cenę to warto było :)

A mój tato dzisiaj to kupił dla wnuka:

Załączniki

• 1436365319027.jpg
    1436365319027.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 87
Super są te kocyki minky. Ja wcześniej o nich nie słyszałam , ale teraz na bank jakiś kupie :)
Dream to jest taki komplet do wózka ??

Wirginia fajna ta karuzela, muszę ją obczaić w internecie.

Dream, ja czaje się na minky do wózka tylko muszę pomyśleć jeszcze nad kolorem. Te Twoje zestawienie świetnie wygląda.

to i ja wrzuce co ostatnio nabyłam ;)
DSCN4549.jpgDSCN4550.jpgDSCN4551.jpgDSCN4552.jpgDSCN4553.jpg
mam jeszcze pieluszki tetrowe, butelki aventu smoczki kosmetyki i kilka innych rzeczy, ciuszków nie kupuje bo siostra mojego meza ma mi przysłać po swojej córce... tyle co kupiłam kombinezony bo jej mała urodzona była w maju wiec takich ciepłych to raczej nie ma no i te spodenki bluzy itp to powyzej 9 miesiecy małych w ogóle nie kupiłam bo niby ona ma bardzo dużo... jak kuier mi przywiezie to wówczas zobacze czy mi cos brakuje i ewentualnie dokupie ;)

Załączniki

• DSCN4549.jpg
    DSCN4549.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 138
  • DSCN4550.jpg
    DSCN4550.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 138
  • DSCN4551.jpg
    DSCN4551.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 142
  • DSCN4552.jpg
    DSCN4552.jpg