Kamila ja używałam ba początku tylko Pampersow. Miałam jedno opakowanie huggies i dla mnie były tragiczne. Później jakaś koleżanka dala mi jedna pieluszke Dada i była fajna także tak od rozmiaru 4 kupowałam albo Dade albo pampersy jsk były w promocji. Teraz zamierzam używać rozmiaru 1 i 2 pampers a później od trojeczek też Dade.
reklama
dolga
Fanka BB :)
a ja pampersów nie lubilam śmierdziały strasznie i to nie tylko moja opinia, od poczatku uzywam Dady i nie zamierzam zmienic, nie mialam z nimi zadnych problemow i wiekszosc moich znajomych ich uzywa, wiec polecam, a najlepiej sobie poprostu wyprobowac rozne i zobaczysz co dla Ciebie jeest najodpowiedniejsze
sysia87ami2011
Ja uzywalam pampers 1 i 2 a od 3 roznie jak promocja to pampers a jak nie bylo to z DM ( cos jak rossmann ) teraz tez na poczatek pampersy beda a potem tansze z dm bo byly ok
A ja jeszcze nie myślałam, z Rafim próbowaliśmy pewnie wszystkich po trochu. Dada nam nie bardzo podchodziła, może teraz są lepsze niż 8 lat temu. Pamiętam że lubiłam takie pieluchy majtki bo nie było możliwości ich źle zapiąć, ale to już jak chodził, chyba to huggies były.
doris33
Ja zawsze używałam tylko pampersów i byłam z nich bardzo zadowolona. Jak próbowałam zaoszczędzić i kupowałam inne to nigdy mnie nie satysfakcjonowały, nie mówiąc o tym, że chyba huggiesy w ogóle przepuszczały.
So happy wielorazowych to znaczy używałaś tetrowych? Czy jakichś innych? Bo ja nie w temacie chyba jestem, moje młodsze dziecko od 4 lat nie sika do pieluch.
So happy wielorazowych to znaczy używałaś tetrowych? Czy jakichś innych? Bo ja nie w temacie chyba jestem, moje młodsze dziecko od 4 lat nie sika do pieluch.
reklama
kamila1982
Dziewczyny ile paczek pieluch kupic na poczatek? Chodzi mi o ten pierwszy rozmiar.
Podziel się: