reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Kamila ja używałam ba początku tylko Pampersow. Miałam jedno opakowanie huggies i dla mnie były tragiczne. Później jakaś koleżanka dala mi jedna pieluszke Dada i była fajna także tak od rozmiaru 4 kupowałam albo Dade albo pampersy jsk były w promocji. Teraz zamierzam używać rozmiaru 1 i 2 pampers a później od trojeczek też Dade.

reklama
a ja pampersów nie lubilam śmierdziały strasznie i to nie tylko moja opinia, od poczatku uzywam Dady i nie zamierzam zmienic, nie mialam z nimi zadnych problemow i wiekszosc moich znajomych ich uzywa, wiec polecam, a najlepiej sobie poprostu wyprobowac rozne i zobaczysz co dla Ciebie jeest najodpowiedniejsze

Ja również kupiłam materac gryka kokos :) tylko nie pamiętam któy jako pierwszy dla dziecka :D

A pieluchy pampersa :) bynajmniej na początek

Ja zamierzam najpierw używać pampers sensitive a później z super pharmu, podobno są świetne, więc przetestuje

A ja jeszcze nie myślałam, z Rafim próbowaliśmy pewnie wszystkich po trochu. Dada nam nie bardzo podchodziła, może teraz są lepsze niż 8 lat temu. Pamiętam że lubiłam takie pieluchy majtki bo nie było możliwości ich źle zapiąć, ale to już jak chodził, chyba to huggies były.

ja używałam pampersy, a przy njamłodszym przeszłam na wielorazowe, byłam bardzo zadowolona, teraz tez chyba będe uzywać wielorazowych,

Ja zawsze używałam tylko pampersów i byłam z nich bardzo zadowolona. Jak próbowałam zaoszczędzić i kupowałam inne to nigdy mnie nie satysfakcjonowały, nie mówiąc o tym, że chyba huggiesy w ogóle przepuszczały.

So happy wielorazowych to znaczy używałaś tetrowych? Czy jakichś innych? Bo ja nie w temacie chyba jestem, moje młodsze dziecko od 4 lat nie sika do pieluch.

reklama
Do góry