reklama
Dbdg śliczne ciuszki A o ociekaczu nie słyszałam, zainteresował mnie
Skip Hop: Suszarka do butelek i smoczków Splash przezroczysta sh_302007 | sklep internetowy coocoo.pl
Nie wiem czy się przyda, ale gdzie kłaść te wszystkie butelki... a to w dodatku jest ozdobne... i ma od razu szczotkę do czyszczenia butelek, fajny gadżet... W ogóle Beaba ma super gadżety. <3
kasia1506
Fanka BB :)
dbdg śliczne ubranka wgl zauważyłam,że dla dziewczynek jest o wiele więcej ubranek. Nawet teraz jak chodziłam po wyprzedażach to masa ciuszków dla małych księżniczek.Nawet jak chciałam kupić takie unisex to też nie bardzo mogłam znaleźć.
Dolaga cudne ciuszki,dla dziewczynek są śliczności A ociekacz ładny ale jak dla mnie tylko miejsce nie potrzebnie zajmuje,ja mam wiszącą suszarkę i to mi wystarczy
A to nasze łowy wczorajsze
Załączniki
Ostatnia edycja:
Dolaga cudne ciuszki,dla dziewczynek są śliczności A ociekacz ładny ale jak dla mnie tylko miejsce nie potrzebnie zajmuje,ja mam wiszącą suszarkę i to mi wystarczy
widzę w H&M wyprzedaże... :-)
Dbdg sliczne ubranka gdzie sie tak obkupilas??
tu i tam... trochę na allegro, trochę na instagramie, w necie, w sklepach...
na dole jest taka tacka i woda ścieka właśnie na nią, a potem trzeba to wylać... nie jest to zbyt głębokie, ale chyba z butelek aż tyle wody nie ścieknie...dbdg fachowy ociekacz. tylko gdzie ta cala woda scieka??
reklama
Podziel się: