reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

5470088719.jpg5478373336.jpg i jeszcze łupy z dzisiaj...

Zdecydowanie nie mogę siedzieć w domu, bo zbankrutuję...

Dziewczyny, a macie jakieś opinie n/t butelek dr brown's?

Załączniki

• 5470088719.jpg
    5470088719.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 66
  • 5478373336.jpg
    5478373336.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 63
reklama
dbdg śliczne ubranka:) wgl zauważyłam,że dla dziewczynek jest o wiele więcej ubranek. Nawet teraz jak chodziłam po wyprzedażach to masa ciuszków dla małych księżniczek.Nawet jak chciałam kupić takie unisex to też nie bardzo mogłam znaleźć.

Dbdg dzięki później zobaczę co maja! :-D

Ja dziś dostałam kilka worków ubrań i akcesoriów i wieczorem będę oglądać, ależ jestem podjarana :-D

Dolaga cudne ciuszki,dla dziewczynek są śliczności :) A ociekacz ładny ale jak dla mnie tylko miejsce nie potrzebnie zajmuje,ja mam wiszącą suszarkę i to mi wystarczy :)

A to nasze łowy wczorajsze :D

Załączniki

• DSC_0229.jpg
    DSC_0229.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC_0230.jpg
    DSC_0230.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_0231.jpg
    DSC_0231.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC_0232.jpg
    DSC_0232.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Dolaga cudne ciuszki,dla dziewczynek są śliczności :) A ociekacz ładny ale jak dla mnie tylko miejsce nie potrzebnie zajmuje,ja mam wiszącą suszarkę i to mi wystarczy :)

A to nasze łowy wczorajsze :D

widzę w H&M wyprzedaże... :-)

Dbdg sliczne ubranka :) gdzie sie tak obkupilas??

tu i tam... :-D trochę na allegro, trochę na instagramie, w necie, w sklepach...

dbdg fachowy ociekacz. tylko gdzie ta cala woda scieka??
na dole jest taka tacka i woda ścieka właśnie na nią, a potem trzeba to wylać... ;) nie jest to zbyt głębokie, ale chyba z butelek aż tyle wody nie ścieknie...

xmamuska świetne zakupy:) w moim h&m nie było takich cudeniek. a gdzie kupiłaś te półśpiochy? bo też planuję dokupić,ale jakoś nie mogę na żadne trafić. Te w kotwice są extra:D

reklama
dbdg I gdzie ty taki gadżet dostałaś?? edit: doczytałam. matko bosko tyle kasy to kosztuje :o :o czy ja już zapomniałam jakie są ceny w Polsce? :o

Ostatnia edycja:
Do góry