reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

reklama
Zazdroszcze wam dziewczyny tych zakupów ja nadal nie znam plci więc tylko chodzę po sklepach i oglądam zla jestem bo nic nie mogę kupić nawet pościeli do łóżeczka :( Ale na pocieszenie kupiłam dzisiaj w Lidlu haremki i koszulkę tylko nie było już koszulek z minionkami którą chciałam kupić synkowi.

Załączniki

• DSC_0233.jpg
    DSC_0233.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC_0234.jpg
    DSC_0234.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC_0235.jpg
    DSC_0235.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 57
Xmamuska super rzeczy. Duże są wyprzedaże ? Ja dostałam sms ze mam dodatkowo 20 % na rzeczy już przecenione i kusi mnie kusi żeby się wybrać do smyk, ale najpierw muszę się wykurować.

xmamuska sliczne te rzeczy, jak mogę zapytac w jakich cenach?
jutro będe chyba w Smyku i tez mam te dodatkowe 20 % jeszcze

ja byłam w piątek w smyku i są fajne rzeczy przecenione, ale ja już niestety mam prawie wszystko z ubranek i muszę się obejść smakiem. zostaje mi tylko ogladanie :)

Dziewczyny wyprzedaże fajne też dostałam kod z sms od dziewczyny mojego kramika na fejsie :) i miałam -20%

Szary pajacyk z 59,99 na 40 zł
Pajacyk w gwiazdki z 39,99 na 15 zł
Czapeczka w paski z 19,99 na 10 zł
Czapeczka bawełniana z 16,99 na 7 zł

Wsystki -20% za całość zapłaciłam jakieś 57 zł

Dziewczyny wyprzedaże fajne też dostałam kod z sms od dziewczyny mojego kramika na fejsie :) i miałam -20%

Szary pajacyk z 59,99 na 40 zł
Pajacyk w gwiazdki z 39,99 na 15 zł
Czapeczka w paski z 19,99 na 10 zł
Czapeczka bawełniana z 16,99 na 7 zł

Wsystki -20% za całość zapłaciłam jakieś 57 zł
Super cena....

reklama
Do góry