reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

reklama
Dbdg dokładnie wyprzedarze,z tym że większość dla dziewczynek i letnie,może się spóźniłam,ale za tą cene to grzech było nie wsiąść :D Jeden taki komplecik już mam z myszką miki i dałam za niego 49 zł.

Kasia1506 pół śpiochy kupiłam w PEPCO za całe 7.99 zł i fajna bawełna :)

no wlasnie patrze ze musze sie do H&M przejsc, bo na stronie internetowej za bardzo nic nie ma, ciekawe co na miejscu

@maran-atha
Zbyt pochopnie oceniłaś moją wypowiedź. Ja też nigdy nie byłam przesądna, nie wierzyłam w to, że czarne koty przynoszą pecha, nie wolno przechodzić pod słupem itp, ale po prostu od początku ciąży mam sporo problemów, leżalam już kilka razy w szpitalu, borykam się z łożyskiem przodującym i moja wiara w zabobony wynika raczej ze strachu o maleństwo. Poza tym nie potrafiłabym pozbyć się tych wszystkich rzeczy, gdyby nie daj Boże coś sie stalo z moim Antoskiem... Wiadomo, że ja tez nie bede czekala do porodu z kupieniem wyprawki, ale nie moge sie przelamać by już coś kupić.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry