reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Pierwsza licytacja i sie udalo, kupilam uzywana madele mini za 30euro mysle ze cena spoko bo na kup teraz to min 40-50 trzeba dac a w zestawie mam 20 woreczkow Do mrozenia. Teraz czekac na kuriera i oby bylo ok

Załączniki

• 1434999453225.jpg
    1434999453225.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 61
  • 1434999459494.jpg
    1434999459494.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 59
reklama
na forum wizaz.pl jest zakładka targowisko:ciuchy, zakładasz wątek w którym wrzucasz wszystko co byś chciała wymienić, ciuchy, buty, dodatki, dziecinne, do domu, biżuterię, kosmetyki [jeśli tylko kosmetyki to na targowisko: kosmetyki], czyli wszystko co Ci zbywa. Przeglądasz wątki innych osób i jak Ci się coś spodoba to pytasz czy coś znajdzie u Ciebie, jeśli znajdzie to na pw dajecie swoje dane do wysyłki i umawiacie szczegóły. Po transakcji wystawia się tzw "przekupki" czyli opinie, które są widoczne dla innych użytkowniczek. Zwykle jest tak że osoba która zaczyna musi wysłać pierwsza i dopiero jak ta druga osoba dostanie paczkę i jest wszystko ok to wysyła swoją, oczywiście jeśli ma ona już na koncie ileś przekupek pozytywnych. To jest na wszelki wypadek żeby oszustw uniknąć. Ja mam 25 przekupek, a siedzę tam już jakiś czas i teraz już wysyłam sobie z dziewczynami równocześnie paczki.
Tym sposobem, ostatnio wrzuciłam rzeczy które mi zalegają i kalosze w których chyba ze dwa lata już nie chodziłam i tylko mi zaległy w szafie wymieniłam na basenik dla Zuzi :)

reklama
Do góry