reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Mi w ten wtorek stuknie 23 tydzien, ale nie kupuję jeszcze nic dla malucha, mimo iż już wiem, że bede miała syna :)
Jakos tak... boje sie. Od samego początku miałam problemy z ciąża a słyszałam, że jest przesąd że nie powinno sie szybko kupować bo to przynosi pecha. Nie chce by mojemu synkowi sie cos stalo... poczekam jeszcze minimum z miesiąc.

PS. Drogie przyszłe mamuski, jesli moge Was prosić - odwiedźcie chociaż mojego nowego bloga :)
Check it out! ♥

reklama
sysia ja też nie wierzę w żadne przesądy
wirginia u nas starsze osoby mówią ze az do narodzin nic nie wolno bo to pecha przyniesie,
ale ja chyba nie znam nikogo kto by czekały z wyprawką do porodu,

Xxsweetheart94xx idac Twoim tokiem rozumowania to chyba od urodzenia powinni mnie oblepic jakims amuletami bo urodzilam sie w piatek 13stego albo od razu oddac lub usmiercic bo do tego jestem ruda wiec niemalze czarownica i samo przebywanie w moim otoczeniu winno ściągać nieszczęścia... i pewnie gdyby to bylo w sredniowieczu i trafilo by na Ciebie to bym splonela na stosie juz jako niemowle... ja nigdy nie wierzylam w zabobony, przesady, mary itp. A tym bardziej w jakies głupoty by nie kupowac nic przed porodem. To co ze szpitala mam isc z goloym dzieckiem do sklepu kupic mu ciuszki pieluszki, lozeczko i wszystkie inne sprzety? Przeciez to idiotyczne :/

reklama
Do góry