reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Mi w ten wtorek stuknie 23 tydzien, ale nie kupuję jeszcze nic dla malucha, mimo iż już wiem, że bede miała syna :) Jakos tak... boje sie. Od samego początku miałam problemy z ciąża a słyszałam, że jest przesąd że nie powinno sie szybko kupować bo to przynosi pecha. Nie chce by mojemu synkowi sie cos stalo... poczekam jeszcze minimum z miesiąc.
No przecież chyba czujesz już ruchy? To chyba możesz kupować? A co z mami, które mają dziecko małe już i w związku z tym mają już ciuchy? Zakupione mocno przed urodzeniem :)
Hahahhaa, przesądy to wielka bzdura, pamiętaj aby nie patrzeć jak wodę spuszczasz bo kasa wtedy ucieka.

reklama
moje dzisiejsze łowy, przecena w ciuchu byla i wszystko za 17zl kupilam ;)
20150622_164028 (1).jpg20150622_164108.jpg20150622_164229.jpg

Załączniki

• 20150622_164028 (1).jpg
    20150622_164028 (1).jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 60
  • 20150622_164108.jpg
    20150622_164108.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 57
  • 20150622_164229.jpg
    20150622_164229.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Mi w ten wtorek stuknie 23 tydzien, ale nie kupuję jeszcze nic dla malucha, mimo iż już wiem, że bede miała syna :)
Jakos tak... boje sie. Od samego początku miałam problemy z ciąża a słyszałam, że jest przesąd że nie powinno sie szybko kupować bo to przynosi pecha. Nie chce by mojemu synkowi sie cos stalo... poczekam jeszcze minimum z miesiąc.

PS. Drogie przyszłe mamuski, jesli moge Was prosić - odwiedźcie chociaż mojego nowego bloga :)
Check it out! ♥

Takich rzeczy się nie przewidzi, na każdym etapie może coś się wydarzyć czy to teraz czy przy porodzie czy juz nawet później, niestety.. Nie można popadać w paranoje

Blair super ciuszki :-) tez muszę zacząć kupować jakieś konkretne ubranka bo po za bodami nic nie mam:-)
Aha w przesady nie wierze ale za to wierze w Boga :-) lepiej sie pomodlic o zdrówko naszych bobasków niż słuchać jakichś głupot i nimi sobie głowę zaprzątać:-)

dziewczyny ale wy juz zaawansowane w zakupach.
ja mam tylko jedną parę dresików dla małego i to wszystko.
musze sie zabrac za zakupy

Mi w ten wtorek stuknie 23 tydzien, ale nie kupuję jeszcze nic dla malucha, mimo iż już wiem, że bede miała syna :)
Jakos tak... boje sie. Od samego początku miałam problemy z ciąża a słyszałam, że jest przesąd że nie powinno sie szybko kupować bo to przynosi pecha. Nie chce by mojemu synkowi sie cos stalo... poczekam jeszcze minimum z miesiąc.

PS. Drogie przyszłe mamuski, jesli moge Was prosić - odwiedźcie chociaż mojego nowego bloga :)
Check it out! ♥

heh a ja slyszalam ze jak w ciąży się szyje to dziecko się owinie pepowina. hahaha proszę was dziewczyny mamy XXI wiek ... będziemy wierzyly w gusla ludowe?

uploadfromtaptalk1434994852596.jpg to takie ostatnie zalupki.. Najwiecej kaftanikow odpinanych do samych stop .. Ze wzgledu na ew operacje. I zal mi zeby cieli ubrania w razie potrzeby podlaczenia czegos do stopek

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1434994852596.jpg
    uploadfromtaptalk1434994852596.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry