Ja wlasnie poczynilam kolejne zakupy, mowilam, ze nic nie bede kupowala, ale jakos oprzec sie nie moge. Poza tym fajnie jak dzidzius bedzie mial cos nowego, a nie po bracie, prawda zamowilam dwa pajacyki Cool Club, Pajac chłopięcy, rozmiar 56 za 19,99 zł - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com i taki Cool Club, Komplet, rozmiar 56 za 31,59 zł - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com.
reklama
kasia1506
Fanka BB :)
kasik4 śliczne są te pajacyki ja się zastanawiam nad takim Cool Club, Pajac, rozmiar 68 za 29,00 zł - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com słodko by wyglądała dzidzia w święta
Kasia baniowy,widziałam go,ale myśle że on jest za ciepły na taki "po domu" ja chce kupić chyba ten na wyjście ze szpitala i pierwsze spacery Cool Club, Pajac chłopięcy, rozmiar 56 za 29,00 zł - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com ale jeszcze się zastanawiam czy nie za kolorowy czy nie poszukać czegoś w bieli
Xmamuska oj ja tez nie lubie kaftanikow i spioszkow, dla syna nie mialam ani jednej sztuki mialam tylko pajacyki, spodenki, bodziaki i koszulki
Kasia ooo ten pajacyk juz mam ))) tylko wzielam na 62 z mysla o tym, ze na dwor bede go ubierala bo on jest taki troche cieplejszy, z takiego pluszu.
Kasia ooo ten pajacyk juz mam ))) tylko wzielam na 62 z mysla o tym, ze na dwor bede go ubierala bo on jest taki troche cieplejszy, z takiego pluszu.
doris33
Fanka BB :)
kasik4 śliczne są te pajacyki ja się zastanawiam nad takim Cool Club, Pajac, rozmiar 68 za 29,00 zł - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com słodko by wyglądała dzidzia w święta
Właśnie kupiłam tego renifera :-)
Ja ja takie kupiłam Karolowi :-)
Language Change Confirmation
Hania ma dwa t-shirty z napisem "Big Sister" więc nich i młody ma
Ja ja takie kupiłam Karolowi :-)
Ale słodziutkie
reklama
Podziel się: