reklama
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Ale o co chodzi z tymi materacami? Czy one są takie od momentu kupienia? Czy rozwijają się tam po jakimś czasie? No i jak to sprawdzić???
Z tego co się orientuję, takie rzeczy zdarzają się jeśli nie zachowuje się higieny. Np. dziecko się przesika, zwymiotuję itp. a te płyny wsiąkną w materac... my mamy dodatkową nakładkę na materac. Prawdopodobnie zależy to też od producenta. Jeśli kupisz materac za 50 zł trudno wymagać aby jakościowo był znakomity. Jeśli kupujesz taki z atestami itp. to masz pewność, że w trakcie produkcji gryka jest w specjalny sposób przygotowywana do tego aby spełniać wszytkie swoje zadania
Ja się nie martwię, bo mam materac dobrej firmy i dbam o niego, tak jak o inne rzeczy Hani
Ostatnia edycja:
a widzisz Annie, bo ja to zrozumiałam, ze one porpostu po jakims czasie sie mnożą tam :/ bleee
Ja to się martwię o to co żyje w naszym małżeńskim materacu Niby ma nie całe dwa lata ale różne wydzieliny w niego wsiąkają A nakładki specjalnej nie mamy Jak zmieniłam prześcieradło to są żółte plamki... Hania też już parę razy się na niego przesiusiała, i pies tam czasem leży, no i my się pocimy itd. Tam na 100% jest o wiele większe siedlisko różnych istot niż w materacyku Hanusi Całe szczęście teraz kupujemy nowe materace i chyba zainwestuję w nakładki
Dreamgirl nie, raczej nie od nowosci sa takie. Ja ten co wyrzucilam to sprawdzilam i nic tam nie zyje )) chociaz tak jak dziewczyny pisza to zalezy jaki ten materac sie kupi i od hogieny. Ja kupilam z tych "lepszych" i mialam taka nakladke takze na pewno nic tam nie przesiaklo. Moze i sie pospieszylam z wyrzuceniem go, ale chyba wole teraz kupic inny, pozatym dzidzia bedzie miala nowy
Annie no wlasnie tez sie boje o nasz malzenski materac ))) na szcsecie ma zdejmowany pokrowiec, wiec czekam az zrobi sie cieplej i go wypiore
Annie no wlasnie tez sie boje o nasz malzenski materac ))) na szcsecie ma zdejmowany pokrowiec, wiec czekam az zrobi sie cieplej i go wypiore
dolga
Fanka BB :)
boze dziewczyny nie straszcie mnie, a szcezrez mowiac to nawet nie wiem jaki moj maluch ma materac i chyba musze go sprawdzic, chociaz jak kiedys sie dowiedzialam o tych robaczkach to sprawdzalam czy nic tam nie ma,ale teraz tak sobie mysle ze moze nidokladnie spawdzilam omg :/ a moj malzenski jest dosyc nowy, wiec nie mam obaw, jedynie maly raz ulał na niego
Dziewczynki super zakupy
Annie- ta wanienka była moją faworytą też na białym stelażu z grafitem, cudna jest! ten Stokke co kupiłam nie jest taki ładny no ale się składa...
Oj co do higieny to ja mam świra materace króre namy raz pół roku mają prane pokrowce, oprócz tego mamy nakładkę na materac krórą piorę w 90 stopniach raz ba miesiąc no i są raz w tygodniu trzepane Rainbowem. A wszystko po tym co kiedyś zobaczyłam wyssane z materaca u znajomej...
Annie- ta wanienka była moją faworytą też na białym stelażu z grafitem, cudna jest! ten Stokke co kupiłam nie jest taki ładny no ale się składa...
Oj co do higieny to ja mam świra materace króre namy raz pół roku mają prane pokrowce, oprócz tego mamy nakładkę na materac krórą piorę w 90 stopniach raz ba miesiąc no i są raz w tygodniu trzepane Rainbowem. A wszystko po tym co kiedyś zobaczyłam wyssane z materaca u znajomej...
reklama
Podziel się: