reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Buba ja miałam wanienkę a później ten leżaczek kąpielowy , ten taki siedzący,
rewelacja wg mnie

reklama
Ja się właśnie zastanawiam czy stelaż potrzebny?

A wczoraj w biedronce kupiłam 4 bodziaki w promocji za 24 zł :-D wszystkie różowe z motywem Disneya :-D

moj karmiony cyckiem przez pierwszy niecaly miesiac ciagnął smoka, a pozniej nawet mu go nie pokazuj, cycus to bylo to, ale on nawet butelki do buzi nie wział, wiec poprostu bylam uziemniona :/ teraz tak nie zrobie bo poprostu mam dosyc, dopiero jedno skonczylam a tu zaraz drugie i zamierzam karmic mieszanie, a jak bedzie potrzeba to w ogole mm

malinka co do stelaża to zależy, nie jest to rzecz niezbędna, ale ja np kąpałam małego na stoliku takim nie za wysokim i niestety bol plecow okropny, a przy stelażu stoisz sobie wygodnie, no ale jakos przetrwałam :p wiec chyba raczej polecam, zawze mozna pozniej odsprzedac, bo to sie raczej nie niszczy

Masakara !!! dziewczyny czego ja sie dowiedzialam dzisiaj rano. Obejrzałam filmik na youtubie gdzie laska mowila, ze znalaza robale w materacu swojej corki. Materac gryka - kokos czyli taki jka mialam dla syna i trzymalam go dla drugiego !!! Az mi sie nieodbrze zrobilo. Jak zaczelam czytac to rzeczywiscie duzo jest takich informacji w necie i piewrsze co moj maz zrobil rana to wyrzucil na smietnik ten materac. Slyszalayscie ze w tych materacach z gryka czesto pojawiaja sie robale???

AAA i poczynilam pierwwsze zakupy dla synka :) kupilam cos takiego na 62 Cool Club, Pajac, rozmiar 68 za 29,00 zł - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com i kombinezon zimowy na 68 Cool Club, Kombinezon chłopięcy 1-częściowy, rozmiar 68 za 45,00 zł - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com. Super wygladaja te rzeczy, ale kurcze ten kombinezon na 68 jest duzy i nie wiem czy nie bedzie za duzy i zasatanawiam sie czy nie lepiej na 62? kurcze w sumie teraz ciezko to przewidziec bo nie wiadomo jakie dziecko bedzie duze no i jaka pogoda bedzie hm....

Ostatnia edycja:
kasik ja slyszalam o tych materacach z rok temu, straszne to jest

a zakupyfajne ci sie udaly, az sie zastanawiam czy tez takiego kombinezonu nie kupc, bo ceny sa fajne teraz, a rozmiar mysle ze dobry, bo 62 moze byc za male,a to musi troche starczyc conajmniej luty/marzec, a zacznie pewnie dopiero kolo grudnia zakladac

Bardzo ładne ciuszki kupujecie :tak: ja mam na razie tylko dwa kombinezony, jeden 62 taki misiowy ale z podszewką, a drugi 68 i zimowy. Jak nie wystarczy, to dokupię jak się urodzi. Resztę mam zamiar kupować w Polsce i szaleć z córą w sklepach :-)

reklama
My mamy taka wanienkę po Hani (tylko na białym stelażu).LUMA Zestaw kąpielowy - kolor lime green | pinkorblue.pl
A wanienkę Stokke, jak Buba, mamy na wyjazdy :) Jest super!

Smoczka używałam od powrotu ze szpitala do domu. Hania miała silny odruch ssania i to nas ratowało, bo się nie da non stop dziecka mieć przy piersi (zwłaszcza na początku gdy sutki poranione :/ ). Karmiłam Małą 9 miesięcy i smoczek w niczym nie przeszkadzał.

Do góry