reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

AnnieTess super pajacyk :) w ogole ja odkrylam niedawno, ze z Next mozna zrobic zamowienie i wysylaja do Polski. Poczekam na wyprzedaze i moze zaszeleje ;)

reklama
Kasik, to Cię zmartwię...tam nigdy nie ma wyprzedaży :/ Nie wiem dlaczego! Ja lubię Nexta ale rozmiarówkę mają kompletnie z d.py! Np. Hania teraz nosi do spania pajacyki 9-12 miesięcy a ma 20! ;)

Kasik, to Cię zmartwię...tam nigdy nie ma wyprzedaży :/ Nie wiem dlaczego! Ja lubię Nexta ale rozmiarówkę mają kompletnie z d.py! Np. Hania teraz nosi do spania pajacyki 9-12 miesięcy a ma 20! ;)

Oj ; (((( mi siostra trochę ubrań kupowała w UK, w next tez, chociaż niewiele i wydawało mi się ze są wyprzedaże :( ale moglam pomylic albo zalozylam ze sa ;))

Oj ; (((( mi siostra trochę ubrań kupowała w UK, w next tez, chociaż niewiele i wydawało mi się ze są wyprzedaże :( ale moglam pomylic albo zalozylam ze sa ;))

Tak! Bo w sklepach Next są mega wyprzedaże :) Moja teściowa często kupuje Hani ubranka właśnie w trakcie wyprzedaży. Tylko na stronie internetowej nie ma :(

Hej kochane
No ja tez zamierzam rozkoszować sie urokami przyszłej mamy ;-)
a to co do tej pory upolowalam
ImageUploadedByForum BabyBoom1433419485.515323.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1433419504.682409.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433419485.515323.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433419485.515323.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 84
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1433419504.682409.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433419504.682409.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Ela czyżby tydzień dziecka w Aldi? Bo widzę też niektóre produkty które I ja kupiłam dla Livki I Lari ;) My jeździmy specjalnie do Aldi 12 mil bo to mój ulubiony sklep ;)
Co do ubranek Nexta nie ma I nie sądzę żeby kiedykolwiek powstała lepsza marka pod względem wzorów I jakości. Lari ma 3/4 szmatek z Nexta I wyglądają nadal tak jak wtedy kiedy je kupiłam a kupuje oczywiście używki na car boot sale bo mnie nie pogielo żeby dawać £10 za body albo £25 za kiecke. Także jakbyście miały na szmatkach w Pl ciuchy z Nexta ti bierzcie bo są jakościowo nieśmiertelne ;) moja druga ulubiona marka to Jasper Conrad H&M a potem chyba Nutmeg z Morrisona - ekstra jakość w stosunku do cen.
Z najbardziej ciulowych jakościowo oczywiście Primani ale tak tylko kupuje skarpetki, rajstopy I pizamki. No chyba ze jest mega wyprzedaż to funta mi nie żal na ten szajs co sprzedaja ;P

Ostatnia edycja:
Do góry