Ela Iguokundia
Fanka BB :)
Ela czyżby tydzień dziecka w Aldi? Bo widzę też niektóre produkty które I ja kupiłam dla Livki I Lari My jeździmy specjalnie do Aldi 12 mil bo to mój ulubiony sklep
Co do ubranek Nexta nie ma I nie sądzę żeby kiedykolwiek powstała lepsza marka pod względem wzorów I jakości. Lari ma 3/4 szmatek z Nexta I wyglądają nadal tak jak wtedy kiedy je kupiłam a kupuje oczywiście używki na car boot sale bo mnie nie pogielo żeby dawać £10 za body albo £25 za kiecke. Także jakbyście miały na szmatkach w Pl ciuchy z Nexta ti bierzcie bo są jakościowo nieśmiertelne moja druga ulubiona marka to Jasper Conrad H&M a potem chyba Nutmeg z Morrisona - ekstra jakość w stosunku do cen.
Z najbardziej ciulowych jakościowo oczywiście Primani ale tak tylko kupuje skarpetki, rajstopy I pizamki. No chyba ze jest mega wyprzedaż to funta mi nie żal na ten szajs co sprzedaja ;P
A wiec tak wszystko z Aldi, bo tak sie składa ze jestem tam jedna z managerów :-)
A do którego Aldika jeździsz? Moze sie sie kiedyś tam widziałyśmy a nie wiemy ;-)