reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zainteresowania

reklama
Ale kolor nieźle przekłamany jak tak patrzę na to zdjęcie, które wkleiłam.:szok::baffled: Wyszły takie ściany jakby ktoś je nie powiem czym malował ( rzadkie i brzydko pachnie:baffled:), a naprawdę to jest zielony groszek i jest o wiele jaśniejszy i cieplejszy.

Oleśka te ozdoby są super, my też takie mamy :-p
i za rok napewno tylko takie będą, albo jakieś niebijące się bombki he he

Dziewczynki jakie macie plany sylwestrowe?? my siedzimy w domku, będziemy się obrzerać smakołykami, Zuzolinka będzie tańczyć mam nadzieje, że będzie fajnie:tak:

Ja idę do znajomych z mężem, będzie nas tylko 4 osoby, oni się popiją wódą a ja szampanem piccolo:-) Tak się szczęśliwie składa że go UWIELBIAM!:-D:-D:-D Smakuje mi bardziej niż prawdziwy, hihihi:tak::-D:-D

A my idziemy na wiejski "bal" :-) W przyszłym roku będziemy musieli siedzieć w domku, to chociaż teraz sobie potańcyzmy ;-)

A my siedzimy w domku w tym roku i rocznicujemy. Zaraz idziemy do restauracji na coroczny rocznicowy obiad z okazji poznania się i zapoczątkowania związku :-) Dziś mija 5 lat jak się znamy a o 12 jak jesteśmy parą :-D więc rocznicę zawsze mamy huczną.

reklama
jak hobby, to hobby:-) Moim hobby, a właściwie hoplem są pisanki. Proszę, oto kilka próbek:

Załączniki

• 060603_202151.jpg
    060603_202151.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 35
  • bbbbb 032.jpg
    bbbbb 032.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 42
  • kkkk 038.jpg
    kkkk 038.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 39
Do góry