martina969
Filipowa mama
podobają mi się oba wzory kolczyków na pierwszym zdjęciu w ostatnim rzędzie:-) winogrona też ładne ciekawe ile by zakosztowała przesyłka do mnie do UK?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wysyłałam kiedyś na Majorkę to dałam 8.30, to jest koszt do całej Europy, to pewnie Anglia tez się liczy;-)podobają mi się oba wzory kolczyków na pierwszym zdjęciu w ostatnim rzędzie:-) winogrona też ładne ciekawe ile by zakosztowała przesyłka do mnie do UK?
Wysyłałam kiedyś na Majorkę to dałam 8.30, to jest koszt do całej Europy, to pewnie Anglia tez się liczy;-)
Wysyłałam list polecony, tak jak zawsze, w środku były kolczyki i butkiale to zależy jak dużą paczkę wysyłałaś bo ja jak wcześniej do Uk wysyłałam np. list, kartkę większą to za priorytet płaciłam 3zł
Wysyłałam list polecony, tak jak zawsze, w środku były kolczyki i butki
A co jeszcze Ci się podoba, wybierajNikita grono winogrona jest śliczne