reklama
......fajne pomysły, dla tych, które relaksują się produkując kartki
PRZEPIĘKNE ZAPROSZENIA NA CHRZEST ROCZEK URODZINY (1454302438) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
PRZEPIĘKNE ZAPROSZENIA NA CHRZEST ROCZEK URODZINY (1454302438) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
strega
Fanka BB :)
Dziewczynki, zaczynam Wielkanocne szaleństwo - oto stringi na jajka!
Zobacz załącznik 329972
Zapraszam do kupowania - jedynie 3 zł za sztukę i 5zł przesyłka niezależnie od ilości zamówionych sztuk:-)
Superek...juz zaczynam liczyc ile takich cudeniek bym chciala..obdaruje wpolpracownikow i znajomych....Czy jesli zamowilabym teraz to dalasbys rade wydziergac je dla mnie na 10 marca..wiem,ze to troche wczesnie ..ale mam pewnosci ze moi rodzice by mi je dowiezli i zdazylabym przed wielkanoca a tak to nie wiem kto bedzie lecial w kwietniu do mnie... a poczcie wloskiej nie ufam .-)))
Jasne:-) To się szybciutko robi, tylko kilka trików trzeba znać;-)Superek...juz zaczynam liczyc ile takich cudeniek bym chciala..obdaruje wpolpracownikow i znajomych....Czy jesli zamowilabym teraz to dalasbys rade wydziergac je dla mnie na 10 marca..wiem,ze to troche wczesnie ..ale mam pewnosci ze moi rodzice by mi je dowiezli i zdazylabym przed wielkanoca a tak to nie wiem kto bedzie lecial w kwietniu do mnie... a poczcie wloskiej nie ufam .-)))
takie przyjemne dla ucha: (ale jakby powiedział mój mąz czasem męczy bułę ;-) )
[video=youtube;5YXVMCHG-Nk]http://www.youtube.com/watch?v=5YXVMCHG-Nk&feature=list_related&playnext=1&list=MLGxdCwVVULXcCS9_K5Qv6A1fS80WqUp5g[/video]
[video=youtube;5YXVMCHG-Nk]http://www.youtube.com/watch?v=5YXVMCHG-Nk&feature=list_related&playnext=1&list=MLGxdCwVVULXcCS9_K5Qv6A1fS80WqUp5g[/video]
Ostatnia edycja:
flintolinka
Słów kilka o moich dziełach
Uploaded with ImageShack.us
flintolinka
Słów kilka o moich dziełach
Kartki, zaproszenia, składane, kopertówki, exploding boxes.. wszystko i nic :-)
Kartki, zaproszenia, składane, kopertówki, exploding boxes.. wszystko i nic :-)
reklama
kurczak1305
mamusia synusia
Ja pierdziu,Flintolinka,ale cuda O_O