reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
Dziś zrobiłam fotki dosłownie przed chwila brakło mi czasu.
Trochę świało nie teges,ale ujdzie.

A dzis bylismy na róży-dzikiej bedziemy robić sok i wino no i wyczaiłam pałki wodne w rowie całkiem dostępne.
Bardzo fajne na moje majsterkowanie może babcia też bedzie chciała bo ona też takie coś lubi.Jutro mam zamiar iść na pałkowe chabry !!:tak:;-)

Tomek już dziś miałczał ,że wszedzie moje pudejeczka bo wszystko się przyda.:tak::-)

Beatko z liści też fajne muszą być ,ja musze miec trwałe ,aby z rok poleżało.
Jak widzisz sztuczne lisćie i kwiatki jeszcze do stoika prawdziwego świerku powtykam ,ale to w poniedziałek .Pozniej uschniete iglaki wyciągne i bedzie Git!:-)

ps dwóch mi nie chce wczytać fotek mam nadzieję ,że coś widać

Załączniki

• kwiatki 032.jpg
    kwiatki 032.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 144
  • kwiatki 042.jpg
    kwiatki 042.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 144
  • kwiatki 043.jpg
    kwiatki 043.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 142
  • kwiatki 040.jpg
    kwiatki 040.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 143
Justysia bardzo ładny ten stroik :tak: Kolorki fajnie dobrane

Ewa świetny tort :-D A jak zrobiłaś takie okrąglutkie piersi? :-D Jaki dajesz barwnik, że wychodzi taki kolor cielisty?

Kamlotka piersi są krągłe bo upiekłam je w miseczce małej okrągłej z IKEA. Wydrążyłam środek i wypełniłam bitą śmietaną.
Kolor cielisty = trochę czerwonego + trochę żółtego :-)

reklama
Do góry