reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Aniu kartki super!! Ja z kartkami w lesie :-(

Ale za to wklejam moje pierniczki :-) nie wiem na jaki wątek, więc wklejam tu!

Załączniki

• DSC09459.jpg
    DSC09459.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC09458.jpg
    DSC09458.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC09460.jpg
    DSC09460.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC09445.jpg
    DSC09445.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC09451.jpg
    DSC09451.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC09453.jpg
    DSC09453.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC09461.jpg
    DSC09461.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC09448.jpg
    DSC09448.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Tak, ale nie robiłam sama. Kupiłam lukier klasyczny Dr Oetkera. odciełam róg i nie musiałam się martwić skręcaniem rożków z papieru, czy woreczków. Wsadzałam tylko na chwilę do ciepłej wody.

No i git!!!
po co się męczyć .

Ja chyba nie bede dekorowac chyba ,że pare ,aby Kalo miał ucieche.
Nie lubie smaku lukru,a jak pisałaś na przesłodzenie taki piernik zwykły najlepszy.:tak::tak:

Aniu co do dziurkaczy to wiem ze widzialam na allegro od marthy stewart tylko ich teraz juz nie ma. no i nie kus tym domkiem z piernika:-)
Ewa pierniki super. ja jakos jeszcze nie ozdabiam, bo boje sie ze poźniej lukier je poskleja

Wczoraj dobrze wysechł, dziś zaglądałam do nich i nic się nie posklejało. Trzymam je w szafce w garderobie, gdzie jest chłodno, więc nie powinno się im nic stać. A tuż przed świętami czasu na pewno mieć nie będę, więc wolałam teraz się nimi pobawić :-) Jakby co to mam zdjęcia, na których ładnie wyglądają :-D

reklama
Aniu sliczne kartki! Moja faworytka to ta z pierwszego posta, z banka, kokardka i koralikiem, w tonacji niebieskiej jest przesliczna.

Ewa pierniczki pierwsza klasa, chcialabym zeby moje chociaz w polowie takie ladne wyszly :tak:

Do góry