reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zachcianki ciążowe

a ja już czwarty dzień wpierdzielam chipsy solone ale ograniczam się do jednej paczki.

Bryszka ja też myślę, że w brzusiu synuś i też będzie Aleksander, choć mąż chce córki

ja też bym chciała tak normalnie przytyć 12 kilo. w poniedziałek okaże się ile mi się przez miesiąc przytyło, bo moja waga domowa oszukuje. jak narazie to bardzo mało przybrałam

reklama
Mnie się jeszcze podoba Igorek i Seweryn ale... jakoś tak Oluś najbardziej a dla dziewuszki Laura Zośka Lena

no właśnie mi tez się tak podoba, jest tyle zdrobnień. jak dziewucha będzie to Zosia:) widzę że też masz ją w propozycjach. ja jeszcze chciałam Kalinka, mąż Zuzia:)

Dziewczyny dokłądnie, podobno najwięcej się przybiera 7,8,9 mc, także wszystko przed nami:-/ Ja od początku ciąży stale mam 1kg na plusie, ważyłam się wczoraj.
moje imiona dla synusia: Jaś, Igor, Mikołaj
dla dziewczynki: Pola, Iga, Zuzia, Natalka, Hania nio jeszcze Julka mi się podoba, choć jest ich sporo ;-)
julieet jestem za :-D

Też myślałam o wątku z imionami :p Ja dla chłopca chcę Filip, dla dziewczynki nie mam pomysłu, a coś mi się wydaje, że to dziewczynka będzie ;)

Ja ma codziennie ochotę na lody z polewą toffi.Już się nie bawie z kupowanie pojedynczych tylko od razu pudełko,ale mam na kilka dni,tzn min na dwa:-D No i czekolada.Ale widze ,ze to nie nowość tutaj.
Za to obiadów wcale nie jem,nawet ulubione gołąbki od mamy mnie nie ruszają.
Z chipsami się ograniczam,bo to niezdrowe i m krzyczy:zawstydzona/y: w poprzedniej ciąży wcale ich nie jadłam.
Narazie mam 3kg na +,w sumie to rochę dużo.

ja to wogóle staram się słodycze ograniczać, przed ciążą to bym się za ciastko dała zabić, a teraz to nie rusza mnie. no chyba że chwila słabości mnie dopadnie :)

A mnie się udało dzisiaj spalić popcorn w mikrofalówce. Taką zachciankę miałam a mi się zwęgliło :-D Ale jak robiłam drugi raz to na szczęście wyszło ;)

reklama
Wczoraj o 23.00 moj T mial zachcianke na popcorn, ja tak srednio ale jak zrobil miche to cala zjedlismy w blyskawicznym tempie :)

Do góry