reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
A Ja za slodkim nie przepadam ehh czasem zjem paczke chipsow a tak to nic innego,bardziej bym wolala zjesc jakiegos owoca albo cos z nabialu,orzechy wloskie albp pistacje Jakis smaczny jogurt
kasiente
Fanka BB :)
3kg to duzo? no co Ty gadasz w 17tc to super waga +3kgJa ma codziennie ochotę na lody z polewą toffi.Już się nie bawie z kupowanie pojedynczych tylko od razu pudełko,ale mam na kilka dni,tzn min na dwa No i czekolada.Ale widze ,ze to nie nowość tutaj.
Za to obiadów wcale nie jem,nawet ulubione gołąbki od mamy mnie nie ruszają.
Z chipsami się ograniczam,bo to niezdrowe i m krzyczy w poprzedniej ciąży wcale ich nie jadłam.
Narazie mam 3kg na +,w sumie to rochę dużo.
no ja to po prazynkach myslalam ze zdechne tak mnie mdlilo za to naczosy z sosikiem lubimy sobie z mezem od czasu do czasu wciagnac generalnie mam jazde na to zeby raz dziennie big milka wciagnac nie musze nic potem podjadac ani dodatkowo sie opychac wystarczy jeden lodzik i jestem hepiChipsy, popcorn czy prazynki moglabym jeść i jeść, ale chyba ogranicze solone rzeczy ze wzgledu na problem z nerkami.
U mnie nadal króluje wszystko co slodkie
a wlasnie teraz robie sobie makaronik z truskawkami:d to jest moja zachcianka truskaweczki, najlepiej w koktajlu albo do nalesniorow mniam mniam
Mnie tata przynosi te Monser Monch z Lorenza i przyznam ze mi najlepiej smakuja. Ale jak kupie takie standardowe prazynki to tez jest ok.
Marza mi sie chipsy z Chio Chips paprykowe ale w okolicy nie moge ich doatac.
A niech to! To co najbardziej mi smakowalo zniknelo z polek sklepowych -wlasnie te chipsy i lody w proszku o ktorych juz kiedys pisalam.
Marza mi sie chipsy z Chio Chips paprykowe ale w okolicy nie moge ich doatac.
A niech to! To co najbardziej mi smakowalo zniknelo z polek sklepowych -wlasnie te chipsy i lody w proszku o ktorych juz kiedys pisalam.
I
inna_a
Gość
Nimfii jak znajdę u nas te lody to ci kupię i wyśle pocztą hehe
A ja ogółem wcianam po dwa lody dziennie, i kakao teraz mnie kręci do picia hehe...
A ja ogółem wcianam po dwa lody dziennie, i kakao teraz mnie kręci do picia hehe...
A ja ostatnio jestem łasa na popcorn (już 2 raz w ciągu 2 dni udało mi się go spalić - dobrze, że kupuję po kilka paczek) i podobno do sklepów ma wrócić Frugo, to będę się opijać wszystkimi smakami. Przecież to był najlepszy napój na świecie i nie rozumiem, czemu zniknął ze sklepów ;-)
reklama
I
inna_a
Gość
ponko- ja też lubie popcorn szczególnie ten z biedronki do mikrofali z masłem 3 min i gotowe
Podziel się: