reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

A teraz obiecane tkaniny królikowe:
niebieskie.jpgróżowe.jpgfioletowe.jpgzielone.jpg

reklama
:(((( niestety nie ja , tylko ktoś nazwał sobie tak "moja pierwsza królicza rodzina" a ja tylko link wstawiłam i zastawiałam się, że pewnie mnie będziecie podejrzewać :DDDD

Larvunia - :cool2: - do szyciaków dołączyły.... szydełczaki :-p
Marta24 - śmiertelnie poważne :tak:Ja swoją twórczość na mniej skomplikowanych formach skoncetruję :zawstydzona/y:
Kasiawilde - motylkowe prace powoli i mozolnie - nie jestem biegła w te klocki no i pośpiech jest złym doradzcą w sprawach wszelakich. I tak w sumie sobie pomyślałam, że dla relaksu to robię.. :sorry:
Andariel - o wróżko zębuszko ! ;-):szok: ( my wciąż czekamy... :eek: ) , Ty mi li tylko o czymś do powieszenia na oknie wspominałaś a tu.... :shocked2: Jak napisałaś o dziewczynce z gołąbkami od razu wiedziałam o jakie obrazki chodzi, ale jestem zdziwiona, że tak .... mało lat mają :confused2:
Kate009 - wyszukiwaczu perełek :-D - jakby Ci wpadło w oko inspiracja do biedronki, papugi czy rybki to polecam się pamięci - wymęczymy motyle ( komplet będzie się z 3 sztuk składał różnej wielkości ), zaczniemy męczyć insze żyjątka.
Madzioolka - ja jestem cały czas chętna, jeden napewno jeśli nie więcej, napisz mi tylko proszę jaką mają wysokość Twoje króliki. Odnośnie tkanin to mi się najbardziej podobają .. fiolety :-p Jak myślisz komponować - korpus z tkaniny jednobarwnej jasnej a kreacja kolorowa ? No, ale może niech się pozostałe Chętne wypowiedzą odnośnie palety barw a ja się wtedy ostatecznie określę. Tak mi jeszcze na myśl przyszło, że może coś w żółciach - tak pod kątem Wielkanocy ale to oczywiście lużna propozycja. Na moje ukochane beże i brązy jako mało dziecięce nie namawiam :confused2:
I jeszcze - zapytałam Skanutka jakiego filcu używa do aplikacji literek, okazało się że supercienkiego 1mm i z tego sklepu który nie podpasował Aestimie z uwagi na kolorystykę nieadekwatną do fotek.

Ostatnia edycja:
forever, slimak bedzie, tylko jakiego chcesz, tego materialu co ja uszylam to akurat duzo i od reki moge szyc, ale moge tez ci kilka uszyc jakie tzlko chcesz bo akuat slimaki szyje mi sie super szybko

:szok:
A mi wszytko woooolno idzie... Ale jutro śpioch będzie gotowy:happy: Wlaśnie przyszywam nóżki:-)

Forever gotowy królik ma 33 cm ale nic nie stoi na przeszkodzie aby wykrój powiększyć :)
Co do koloru ciałka i ubranka to się dostosuję w pełni do zamówienia. Myślę jednak że jasne ciałko i kolorowe wdzianka prezentują się najlepiej, poza tym ten jasny ciałkowy materiał jest dużo bardziej mięsisty niż to różowe płócienko z którego są królik w ogrodniczkach i sukience dzięki czemu królik jest "porządniejszy".
Oprócz tkanin które sfociłam mam jeszcze cały kuferek najróżniejszych koronek, wstążeczek i lamówek coby upiększyć jaśnie królika :)

Forever pokażesz literki od Skanutka? (swoja drogą Skanutek to dziewczyna która też była na bb :))

andariel śliczny!!!!!!!!!
forever w sumie nic Cię nie goni, kombinuj spokojnie, ostatecznie poczekamy :) i też się dołączam do prośby Madzioolki o literki Skanutka, strasznie zauroczyły mnie jej kocie poduszki ;)
Madzioolka śliczne te materiały :)
kate królicza rodzinka jest super :)

reklama
Do góry