reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

O Matko boska, a raczej powinnam zakrzyknąć " o wróżko zębuszko!":-D

przeglądam Was - w ratach - od wczoraj, ale jak dotarłam do Aestimowej wróżki-zębuszki to się oplułam ze śmiechu:-D
cudne rzeczy tworzycie i bardzo fajne jest to, że się nawzajem inspirujecie i nakręcacie - to jest MEGA-POZYTYWNY wątek:tak: w połączeniu ze słńcem za oknami to jak inspirujący zastrzyk wiosennej energii!

szukałam fotek swoich obrazków (głównie suche pastele, ewentualnie ołówki przy portretach), ale gdzieś mi wsiąkły! ale jeszcze poszperam, bo nic nowego obecnie raczej nie uda mi się tak ad hoc narysowć... generalnie odkąd pamiętam - pisałam; najpierw pamiętniki (wiele lat), potem opowiadania, a potem blogi - było ich wiele, ale pozdychały śmiercią naturalną przez zaniedbanie albo zmianę wizji co do ich ogólnego przesłania;-) bo mnie niestety ce****e słomiany zapał - dlatego podziwiam Wasze poczynania, bo pomysł to jedno, umiejętność to drugie, ale konsekwencja w działaniu to 3 i chyba najważniejsze!

forever ja tez umieram z ciekawości twojego motyla!

reklama
andariel szukaj szukaj!!! i chętnie bym poczytała :> też mam problem z tym słomianym zapałem ;)

aaa może Was zainteresuje, że na stronie Dekoria.pl można sobie zamówić próbki materiałów, fajna sprawa bo wiadomo jak to jest kupować przez net... a może i same próbki przydadzą się do Waszych wywłoków :)
Bezpłatne próbki tkanin - Dekoria.pl

Larvunia WOOOW zdolna jesteś!!!! mi się straszliwie podobają takie czapy i o ile na drutach idzie mi bardzo dobrze tak szydełko mi nie leży wogóle... czapa śliczna !!!

Marta cudny domek !

Ja po poludniu wstawię fotki tkanin bo cyknęłam w końcu wczoraj ale że Maja miała znowu kiepski dzien to na bb już nie wchodziłam.
Przekalkulowałam, porównałam ceny i proponuje cenę 35zł. Jeśli akceptujecie taką kwotę i dalej macie chetkę na królika to będe szyć :)

wow, królicza rodzina jest cudna... i te ich stroje - jaka dbałość o detale!!! szacun... kate - czy Ty to popełniłaś???

znalazłam mój stary obrazek - wiele w nim gaf (choćby promienie słońca):
jezioro.jpg

technika: suchy pastel na kartce z bloku technicznego

jeszcze miałam parę sztuk z serii takiej babeczki, co portrety dzieci rysowała - nie wiem czy kojarzycie... nie mogę znaleźć jej nazwiska - takie były dziewczynki z gołębiem czy np. przy stole z kubkiem...

Ostatnia edycja:
Andariel, piękne! jA kojarzę, były takie pocztówki z tymi dziewczynkami, chłopcy też chyba byli... Moja babia kilka ma.

reklama
Do góry